Prskalice

@ cici obavezno ju stavi u profile. Time ces ju zastiti od vode, vidim nije ona zasticena, i odlepljivanja. A sve to ces i lakse ucvrstiti za granu.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Joj brate Aco. Ubi ti nas ovde kolektivno na forumu. Pre svega neznas o cemu je rec. Sve na svetu ima svoju svrhu, tako i ovo.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Znam ja o čemu je reč.Nabili smo sebi obavezu da sve bude cakum pakum,čak i pre roka i da sve bude gotovo za deset dana.Nije nam dovoljan dan,treba nam i noć za njivu,a zdravlje je samo jedno,mladost samo jedna.Čovek kad je umoran,pada koncentracija i onda napravi neku glupost sebi ili mašini.Noću bilo šta da se otkači na mašini,ne vidi se odmah i onda eto većeg belaja.Ipak je dan dan.Naš kolega Milovan polomio nogu.Sigurno je bila žurba ili umor.Da je bio odmoran i smiren verovatno bi se bolje snašao u tom trenutku,ovako...
E sad kad se uzme puno ha a malo ruku onda se čovek ubaci u petu brzinu i eto nesreće.

Promenio sam sve membrane na pumpi prskalice(rau440) ali ne mogu da imam pritisak preko 2.5 kad je 1300 obrtaja na traktoru. Kad povecam gas dize se pritisak. Sta moze biti problem?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Šta može da lupa na pumpi od agromehanike bm 65 .Drugar ima problem novi ležajevi pikse nemaju lufta na radilici .Klipovi imaju tragove trošenja sitni riseve.Nema luft ni na osovinicama klipa.Cilindri malo klapaju u kućištima kad su skinute membrane ništa mi tu nije jasno.Nek se javi ko je imao sličan problem

pozdrav,

imam prskalicu morava za frezu 200l. Pored ostalih nekih problema imam problem i sa pranjem bureta. Ne postoji način da se isprazni sva tečnost iz bureta. Uvek ostane malo u delu odakle filter usisava tečnost. Razmišljao sam da nekako napravim čep na tom delu gde je filter koji bi služio da se pri pranju može sva tečnost ispustiti. Da li je neko nešto slično radio i jel to uopšte moguće? Verovatno ovi što mogu da zavare plastiku bi mogli da mi zavare neki čep od neke plastične kante ili bureta?

Evo slika tog dela bureta

http://imgur.com/a/Uoncc

pozdrav,

imam prskalicu morava za frezu 200l. Pored ostalih nekih problema imam problem i sa pranjem bureta. Ne postoji način da se isprazni sva tečnost iz bureta. Uvek ostane malo u delu odakle filter usisava tečnost. Razmišljao sam da nekako napravim čep na tom delu gde je filter koji bi služio da se pri pranju može sva tečnost ispustiti. Da li je neko nešto slično radio i jel to uopšte moguće? Verovatno ovi što mogu da zavare plastiku bi mogli da mi zavare neki čep od neke plastične kante ili bureta?

Evo slika tog dela bureta

http://imgur.com/a/Uoncc

Najlakse resenje je da mesto tvog filtera stavis neki malo moderniji,recimo ja sam stavio od agromehanike na bure od morava atomizera..i lepo ko covek ispustis vodu bez da se zezas sa kojekakvim busenjem i cepovima..ta investicija ti je od 1500 do 3500 din,zavisi koliko kvalitetan filter hoces,tj kopiju ili navodno original kako prodavci tvrde..

Pozdrav kolege !
Imam moravinu prskalicu 440 lit, grane su 8 metara , cevi na granama su metalne i dotrajale su. Možete li mi preporučiti gde da kupim plastične cevi sa nosačima dizni ? Imam dizne, sita i navrtke. Gledao sam po internetu, našao sam Kosmos iz Inđije i Mlaz iz Pazove, da li je neko već kupovao kod njih ?

Pisano je jednom davno za problem kad manometar neće da radi.Kupio novi i zavrnuo ali ni makac da se kazaljka pomeri.U čemu je caka?

Nazad
Vrh