Prskalice

plarail.jpg

Plarailchains (Cable conveyers)

Ovo?

Ima i kod nas >> LINK

Jel bi ovi nosači mogli da se koriste i za hidrolična creva.

Kolega kupuje prskalicu, te ga interesira dali netko ima iskustva s Hardi Master Pro plus prskalicom, dvoumi se između nje i Agromehanike sličnih karakteristika.

Nema se tu sta dvoumit jer nisu ista klasa, Hardi je top klasa kao Amazone a Agromehanika bi morala bit puno jeftinija od Hardija.

Pozz sta mislite o prskalici Makos 600lit PRSKALICA MAKOS 600L/12M/KOPIR. S/T cena oko 1350e dali je neko ima? Kako su se pokazele? Imaju dobru opremu a i nisi skupe pa me interesuje neki predlog.vredi li kupiti. Hvala

Imam jedno pitanje kupio sam neku metalnu cisternu i ima malo rdje unutra pa me interesuje sta da radim dali da je farbam ili da je zasticujem na neki drugi nacin?

Cuo sam da cisterne zasticuju iznutra sa onom zastitom sto rade limari ispod auta.Ona je kao guma i ne ljusti se.

Kobit, plastobit bude vise plastican i puca pri savijanju dok je kobit slican katranu samo sto je gumenast.

Gorane ako je budeš farbao ili bilo šta radio iznutra,pazi da ne ostaneš u njoj! Isparenja znaju biti zaje.ana!

Nisam nasao temu posebno o atomizerima..sta mislite o morava 440l atomizer? Nasao sam dosta povoljno polavan,i uzecu ga svakako jer je jeftin i na dodjem ti kad budem imao..al opet da pitam valja li to za moja 3 kj voca ili da ga saljem dalje?

kod mene je ipak pala odluka na nosenu amazonu 1201 sa 18 metarskim super s granam i sve sto pripada da bude na njog, odnosno gotovo sve... dolazi za nekaki tjedan do deset dana ako bog da pa budemo vidjeli jel dobar pazar ili nije mada nesumljam u to...

Nazad
Vrh