milovan vrsac
Član
imas u Almexu,CAFFINI,ovde kod nas ima dve. e to je sam vrh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To kad se napuni vodom je jako tesko. Treba ridjan od 5,5 do 6 tona da to nosi.e sad lagano jedno pitanje, trebam veccu prskalicu naravno nosenu, 1000-1200 litara , svi znmo da je amazone vrh i po kvaliteti a bogme i po cijeni, nemogu reci da je iskljucena ali cu nastojati da bude, lomim se izmedzu slijedece tri, agromehanika , gaspardo ili bargam, po cijeni su tu negdje 500-1000 eur gor ili dol, naravno razgovaramo o prskalici sa 18 metarskim granama sa svom mogucom opremom, to mi je zelja... sta vi mislite o ovome...??? iskustva preporuke itd is prve ruke bi bile naj bolje...
Roto je firma iz Slovenije a u Alibunaru imaju takođe svoju firmu pod istim imenom. Neke cisterne za prskalice ne prave ovde već uvoze iz Slovenije. Ovo sve pod uslovom da nisam pobrkao informacije sa sajma.
Imam dve lesko 1000 litara. Svaka prska oko 1400 ha godisnje... Na jednoj je puko ram. A grane su na obe malo varene... Jos se drze. Ali vidi se umorNeznam šta se ljudi toliko drže AgroMehanike,ništa posebno..
Do sad šta sam vidio šprice Amazone i Caffini je vrh...
Ali neznam šta bi falilo Leško šprici,za manje novce se dobije uredan stroj..
Imamo Lesko grane na Moravinoj prskalici 10tak.god.Varene nekoliko puta, dosta mekan materijal.Neznam šta se ljudi toliko drže AgroMehanike,ništa posebno..
Do sad šta sam vidio šprice Amazone i Caffini je vrh...
Ali neznam šta bi falilo Leško šprici,za manje novce se dobije uredan stroj..