Gumeni Lalic
Član
ma moze i ovde ako sme 2600 e sa triplex diznama i kardanom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledao sam na sajmu tu moravu od 660l...ne izgleda loseTrebala bi mi nova prskalica od 600-800l Morava mi na oko ne izgleda lose svaki savet je dobro dosao?
Bure na tim prskalicama nema veze sa italijom i slovenijom-ono je nase proizvodnje,firma Roto.
Jel bi neko iz Hr. bio ljubazan pa da se raspita koliko kosta 5 el. sekcija sa kontrolama za kabinu? I koliko kosta kompletan elektro razvodnik sa 5 sekcija.
Unapred se zahvaljujem.
Zanima me posto je neko postavljao cenu dodatne opreme, i bilo je jeftinije nego kod nas, i to poprilično.
Gledao sam ovakvu
http://www.fmmorava.com/index.php/660-litara
Mozda je bila i ta od 800 ali me nije interesovala pa nisam ni obracao paznju
Kupio sam je pre pet godina a i oprskala je finu površinu do sada.Dok država daje 40% povraćaja na nove prskalice treba dobro razmisliti da li koristiti ove postojeće do dublje starosti i ozbiljnijih servisa i opravki ili po zapadnom sistemu posle 5-6 godina upotrebe,zameniti je novom.Spajki sta znaci da si davno kupio prskalicu? Stara je po godinama ili je mnogo odradila pa je zato stara?