mindjušar
Član
Kao da su bravariju radili osnovci na tehničkoj sekciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ispada da smo mi glupi,malo zavirite po brdima i planinama juzno od vas,svako selo ima najvise prskalica Morava.
Dobro si rekao komsija,mi po brdima se nebavimo ozbiljno poljoprivredom,znaci ko je u ravnici taj je Bog.Aha,znam sta se htelo reci...umem da citam izmedju redova.kroko nevredi ti se dzabe prepucavati,mani to...
iskreno kod mene te morave stare mozes naci samo u starijim gazdinstvima iole ko se malo uozbiljio sa poljoprivredom ima agromehaniku. a imas brate kod bucala i one ferocopove sa leskinim granama koje su za te novce po meni u jako lepom kvalitetu
Kad su krila 8m tesko ih je bas polomiti. To kod vecih zahvata je mnogo lakse. Zato ove morave sa 8m krilima rade radnju godinama.
Pitaj mog brata Mirka,on vam je prodao uz plugove i po koju Moravu,obicno mene zove na utovar.Samo mi kazi koliko Vojvodjana dodje kod vas da kupi polovnu moravu?
Ali eto moja stara Agromehanika je presla preko Save i Dunava kad sam je udao,izgleda taj nije znao da postoji Morava ili je imao i srecno udao?
Ne o orginalu!Do 500 se zna sta se prodaje,krs zivi.Danas u rumi neka Trajkovic prskalica,zuto bure,ma to je smesno,oni farbali ram dok je bure bilo montirano,flam od farbe na sve strane.
N.A. Ja sam ljubitelj jacih grana. Kad dodjes na pivo cuces zasto...