Dragane sve pohvale za upotrebu maske!
... i kritike za kratke rukave (pogotovo što nema zadnje staklo). Ako malo dune vetar biće okupan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane sve pohvale za upotrebu maske!
Ne radim po vetru, Ne moze da se zivi sa dugim rukavima bre, pa napolju 24 stepena bilo+ maska + nema ventilacije u kabini. Zadnje staklo je polomljeno prosle godine dok smo sejali ovu parcelu. Traktor je komsijin, kompenzujemo,ja mu radim teze radove i gazenje silaze, on meni fergusona za prskanje , spartanje.... i kritike za kratke rukave (pogotovo što nema zadnje staklo). Ako malo dune vetar biće okupan...
Druže bez obzira,kada ovim našima bude palo na pamet da nam udare ateste ko u Evropi šta onda?
Vec nekoliko godina prskam samo sa tim ID 03 diznama i zadovoljan sam. Menjam brzinu kretanja i radni pritisak u zavisnosti sta prskam i sa kojom kolicinom vode hocu to da uradim a dizne ne menjam.Iako mnogo godina imamo prskalice sada je vec treca po redu, nikada do ove nisam koristio ID dizne.Moje pitanje je kada postavim te za vetar , onda ostaju za stalno ili da ih menjam nazad na one standardne 03 plave.Napominjem da nemam triplex nosece glave ma cu se namenjati u tom slucaju. Hvala
Ljudi prska li neko sa diznama 11005 pošto sam ustanovio da su moje PLAVE dizne ali su ipak 5-ice koi pritisak i koja brzina je optimalna da bih radio sa njima