paorpaor
Član
U poredjenju sa ovom mojom starom agromehanikinom "ono" ni nije ram, a i skuplja je nego moja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od kad oni prave prskalice od 440litara ?Po meni bolje da je kupio Agrometalovu iz Sombora jel dosta ljudi ih koristi a i zadovoljni su sa njima.
Od kad oni prave prskalice od 440litara ?
Radi 25 jutara,pumpa italijanska 75l/mБећар колико ти друг ради земље,тј колико ће прскалица да ради годишње?Која је пумпа на њој?
E to ne bi znao reci posto sam i ja juce prvi put video tu prskalicu do juce nisam ni znao da postoje a kamoli nesto vise o njima,ovo za pumpu mi je on rekao.A od kad Bata stavlja tudje pumpe ?
Oni imaju sopstvene pumpe.
Membrane i ventili su isti kao i na Moravinim pumpama,jedino dekle sa strane imaju drugaciji oblik nego Morava.A od kad Bata stavlja tudje pumpe ?
Oni imaju sopstvene pumpe.
Kupio sam ID 110-04(one dugačke crvene).Dajte mi savet sa kojim pritiskom po vama ima dobar efekat na smanjenje drifta a ujedno dobru pokrivenost prilikom prskanja na list(zemljišno ne radim).Posle ću se ja po onom kalkulatoru sračunat oko potrošnje.