Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 250 68,5%
  • Ne

Glasovi: 115 31,5%

• Ukupno glasača
    365
Najbolji način da saznate šta se to dešava na ulicama je da se maknete od tastature ( na jedno kraće vreme ) i pridružite komšijama , kolegama , studentima , rodbini . . . . . pa na licu mesta čujete i proverite njihove ciljeve .

I ja zelim isti cilj, da se od poljoprivrede zivi lepo, jel moze neko da mi kaze za sta je ova borba konkretno, za koji cilj, zelim i ja da protestvujem ali znam samo neke delimicne ciljeve, zbog cene mleka i uvoza mleka, jel tako?

I ja zelim isti cilj, da se od poljoprivrede zivi lepo, jel moze neko da mi kaze za sta je ova borba konkretno, za koji cilj, zelim i ja da protestvujem ali znam samo neke delimicne ciljeve, zbog cene mleka i uvoza mleka, jel tako?
Eno imaš uživo prenos sa blokade Zlatiborske magistrale na jutjubu pa slušaj šta ljudi pričaju.

Poslusao sam sve snimke, ono sto je onaj matori cica pricao sa svime se slazem, ako je istina da se bori za celu granu poljoprivrede ja se slazem, samo da vidim na koji nacin, ako je blokadama puteva ja nisam za.

Blokirao prvo firme koje se bave uvozom, matijevica, kostica, deltu, viktoriju, imlek, dukat i ostale, blokirao i ministarstvo poljoprivrede, unistavao robu iz kamiona sa uvoznom robom, za sada mi takve stvari padaju na pamet...

Posle na leto ako nas ima vise isao i unistavao im rod na njivama, ako njih unistis, drugi nece hteti tim poslom da se bave na nasu stetu, a vladajucoj stranci si dobar komad para izbio, briga njih sve za narod i kako mi zivimo, oni su nas unistili skroz, sto onda ne bi i mi njih...

Ocekujem veci odziv Kikindjana, narocito proizvodjaca mleka jer je akcenat protesta na katastrofalno smanjene cene otkupa kao i odbijanje mlekara da kupuju mleko. Takodje kao jedna od stavki protesta je i nekontrolisan uvoz kako mleka tako i ostalih poljoprivrednih proizvoda.
Bio protest odnosno podrska kolegama kod Mrcajevaca. Po pasjem vremenu odziv solidan, ali interesantno da ni jednog proizvodjaca mleka nije bilo. Po obicaju nisu se pojavili ni neki koji su ovde na forumu najglasniji i najpametniji.

Nazad
Vrh