Mlekare obustavljaju otkup i uvode dnevne kvote.Nije ovo dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakvi, nema krave više ni u slovarici...Situacija sa mlekom je katastrofa.Rešenja nema na vidiku, krave će se izgleda gledati samo u bukvaru.
Rece ministar manje krave da se hrane ali niko ne slusa sta covek prica, jos se i sprdaju sa njegovim izjavama...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čak i da im smanjimo hranu opet bi bila ista situacija.Ja sam to radio onomad kada su uveli kvote.Pola krava je posle imalo problema sa steonošću.Lepo to zvuči u priči ali neka nam ministar i njegova klika pokažu u praksi i da odgovaraju za svako grlo.Ima dobar tekst o tome, veoma jasan
![]()
Tri pitanja za Ministarstvo poljoprivrede | Poljoprivreda.info / Magazin
Udruženje Agroprofit postavilo je Ministarstvu poljoprivrede tri pitanja iz oblasti stočarstva. Evo pitanja i odgovora ...poljoprivreda.info
Izgleda da ima viškova svuda , kako je došlo do hiper-produkcije mleka u celoj Evropi odjednom ?Mleko ne treba nikome, uvozi se sa svih strana.............
A pritom krave smrde i zagađuju planetu, svi lažu i mažu.Izgleda da ima viškova svuda , kako je došlo do hiper-produkcije mleka u celoj Evropi odjednom ?
Ne, treba promenuti prvo vođe ove države pa videti gde još škripi.U cemu je razilika izmedju mleka,mesa,voca,paradajiza,krastavaca???Sve se uvozi...Drzava se sigurno nece odreci uvoza I cuvanja socijalnog mira,Sta je resenje?Nazalost izgleda da nas ocekuje menjanje delatnosti....
Kina je podigla carine na uvoz mečnih proizvoda iz eu,kao protivmera za velike carine na elektr.automob.iz kine.Izgleda da ima viškova svuda , kako je došlo do hiper-produkcije mleka u celoj Evropi odjednom ?
Ponosan sam na sumadince, ne pamtim veci poljoprivredni protest u centralnoj Srbiji..Niko nema da napise sta se desava na protestvu stocara koji je u toku.