Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 250 68,5%
  • Ne

Glasovi: 115 31,5%

• Ukupno glasača
    365
Uz duzno postovanje nemate pravo tako da govorite,ne poznajete nas koji smo lajkovali kolegin post...postoji odredjena grupa ljudi koja je sigurna u to da ova vlast ne valja,ali ipak razmisljaju svojom glavom o trenutnoj situaciji...mnogo je isfrustriranih ljudi sa obe strane i to kvari samu studentsku ideju.

Uz duzno postovanje nemate pravo tako da govorite,ne poznajete nas koji smo lajkovali kolegin post...postoji odredjena grupa ljudi koja je sigurna u to da ova vlast ne valja,ali ipak razmisljaju svojom glavom o trenutnoj situaciji...mnogo je isfrustriranih ljudi sa obe strane i to kvari samu studentsku ideju.
Šta ima da razmišljaš ako si siguran da vlast ne valja?

Deset godina ste podržavali Balkanskog kasapina koji je uništio Srbiju a hteli ste posle promena da nakon dva dana vam neko da Evropski standard. Žuti kakvi god da su bili,normalnim izborima su otišli sa vlasti. Sad uživajte u sendviču, zaslužili ste.
Zasto prstima direktno u ocima?😄
Nemas pojma koliko ih je bilo koji nisu prst stavili na celo pre nego sto su dali glas hulji!
Mislis li da ih grize savest? Jok! Ne znaju sta je to!
Trazili ste gledajte, ili kaze se trazili su gledamo?!
Istorija sa istim licima se ponavlja.
Tek je pocetak sankcija na delu!
Ohooo hooo jos koliko toga treba proci do odlaska hulje!

Zasto prstima direktno u ocima?😄
Nemas pojma koliko ih je bilo koji nisu prst stavili na celo pre nego sto su dali glas hulji!
Mislis li da ih grize savest? Jok! Ne znaju sta je to!
Trazili ste gledajte, ili kaze se trazili su gledamo?!
Istorija sa istim licima se ponavlja.
Tek je pocetak sankcija na delu!
Ohooo hooo jos koliko toga treba proci do odlaska hulje!
Svi su isti nam se dešava

Kolko znam mijenjati sistem bi bilo mijenjati ustav. U sistem drzavni spada pod 1 ustav,dalje zakonodavna ,izvrsna i sudska vlast. Druge 2 se mijenjaju na izborima a sudsku smo pomenuli.
U pravu si gledano po uredjenju. Ali pod "sistem" se misli na nešto drugo. Daću ti par primera. Jedan prijatelj koji je imao problema sa narkoticima, uhapsili ga i odveli kod inspektora. Ovaj mu rekao da sutra može da ide kući i sve što su mu oduzeli će dobiti nazad, ali da mora jedan deo da ide njemu. Drugi primer je sličan i skorašnji. Samo ovde se radi o prodaji pesticida na crno. Navatali lika i rekli mu da će ga pustiti da radi i dalje ali 10.000 evra mesečno njima. Treći primer je malo rasprostranjeniji i učestaliji. A to je da, na primer u državnoj firmi vode vojvodine u sektoru za marketing (koji je totalno ne bitan za tu firmu i tu vrstu delatnosti) ima 90 zaposlenih. Naravno nemaju pola minute provedene na radnom mestu, ali zato su na jedan poziv telefona spremni da budu batinaši, huligani, ćaciji, sendvičari i tako dalje... E na ovakav sistem se misli... Ima tu još jako puno primera ali bi potrajalo...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Uz duzno postovanje vise nemam i necu da imam tolerancije o ljudima koji misle svojom glavom 13,5 godina . Ubaci u razmisljanje da je sistem srusem i unisten od njih samih na vlasti . Protesti su posledica a ne uzrok .

Pojasni malo, nevalja vlast ali razmislja svojom glavom? Gleda svoju korist samo? Umaju bliznje u cacilendu pa cute?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Prvo kreće za Beograd, poziva druge da mu se pridruže ...Ko god može neka krene,ja sam sam krenuo ne želim nikog da vučem sa sobom...

Posle ,ništa se nije desilo ,očekivali smo više čuo je da dolaze ljudi iz Novog Pazara koji uopšte sinoć i nisu bili u Šapcu...

Pa onda, Mada jako loše,jako loše, jako smo loši kao narod ... dobro,država mora da se čupa...

U prevodu prvo ko jelen pa posle ko heben.....
Zar vi stvarno verujete da može vlast da se sruši sa malo naroda kao sinoć u Beogradu, da bi se to uradili treba da bude milion, milion i po ljudi ili kao petog oktobra...
Takođe jedno pitanje za ljude koji su me juče kritikovali : što niste sinoć išli u Beograd??

Nazad
Vrh