grunt
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
Zna se ko drzi celu drzavu ekonomiju,poljoprivredu itd,TAJKUNI !naravno par ljudi a poljoprivreda im je najinteresantnija jer se tu nesto proizvodi a ovi iz ministarstva ce morati njih da pitaju sta cemo sa paorima ako izadju na ulicu .Pa sta cemo daj zandarmeriju
.Pa sta cemo daj zandarmeriju  .Naravno da sam za protest i j...š naftu koju cu potrositi i ovako je trosim a neznam za cega,samo treba odlucnija i CELICNA organizacija poljoprivrednika na celom nivou ratari,mlekari,vocari,povrtari ma cela Srbija
.Naravno da sam za protest i j...š naftu koju cu potrositi i ovako je trosim a neznam za cega,samo treba odlucnija i CELICNA organizacija poljoprivrednika na celom nivou ratari,mlekari,vocari,povrtari ma cela Srbija  I ja imam problema sa slanjem poruka
I ja imam problema sa slanjem poruka

Zna se ko drzi celu drzavu ekonomiju,poljoprivredu itd,TAJKUNI !naravno par ljudi a poljoprivreda im je najinteresantnija jer se tu nesto proizvodi a ovi iz ministarstva ce morati njih da pitaju sta cemo sa paorima ako izadju na ulicu
 .Pa sta cemo daj zandarmeriju
.Pa sta cemo daj zandarmeriju  .Naravno da sam za protest i j...š naftu koju cu potrositi i ovako je trosim a neznam za cega,samo treba odlucnija i CELICNA organizacija poljoprivrednika na celom nivou ratari,mlekari,vocari,povrtari ma cela Srbija
.Naravno da sam za protest i j...š naftu koju cu potrositi i ovako je trosim a neznam za cega,samo treba odlucnija i CELICNA organizacija poljoprivrednika na celom nivou ratari,mlekari,vocari,povrtari ma cela Srbija  I ja imam problema sa slanjem poruka
I ja imam problema sa slanjem poruka