DraleTD
Član
Па каква је то револуција ако нема крви?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije loš, pratim ga i ja, a možda se samoreklamira.Шта мислите о малом Парандиловићу гледам га и пратим једно време дечко опасан скроз. Што је најбитније млад оно што овој држави треба, доста је било ових диносаурус и њихових беба још из доба комунизма.
Jos poznatiji je JOKS.A jel neko slusao pokret MOBA?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Pa tamo ljudi kada neko napravi prekrsaj u saobraćaju slikaju i pošalju policiji.Moze biti bilo ko na vlasti ako institucije rade posao i ako su svi pred pravdom isti.
Pogledajte uredjene drzave pogotovo Skandinavske gde ljudi sami daju ostavke kada ih nahvataju u kradji/proneveri. Pritom te pronevere su smesne spram nasih. Bilo je cini mi se u Svedskoj poslanica koristila sluzbeni auto a ispod 30km je od mesta stanovanja radno mesto bilo. Zakon bio preko 30 i ostetila drzavu za 2-3k eura, dala ostavku momentalno. Izvinila se narodu Svedske i vratila pare koliko je ostetila za te dane koriscenja vozila drzavu.
Kad ovako se ljudi budu ponasali onda je potpuno svejedno ko je predsednik ili poslanik. Zakon, red, procesuiranje, odgovornost.
Eh Skandinavci! Pa to je drugaciji mentalitet...zanimljiva je prica da u Svedskoj nije ni bilo nekog kriminala dok nisu 70-80-ih godina proslog veka nisu otisli kriminalci sa prostora bivse nam zemlje+Albanci!Moze biti bilo ko na vlasti ako institucije rade posao i ako su svi pred pravdom isti.
Pogledajte uredjene drzave pogotovo Skandinavske gde ljudi sami daju ostavke kada ih nahvataju u kradji/proneveri. Pritom te pronevere su smesne spram nasih. Bilo je cini mi se u Svedskoj poslanica koristila sluzbeni auto a ispod 30km je od mesta stanovanja radno mesto bilo. Zakon bio preko 30 i ostetila drzavu za 2-3k eura, dala ostavku momentalno. Izvinila se narodu Svedske i vratila pare koliko je ostetila za te dane koriscenja vozila drzavu.
Kad ovako se ljudi budu ponasali onda je potpuno svejedno ko je predsednik ili poslanik. Zakon, red, procesuiranje, odgovornost.
Ako nosiš iz kuće vaspitanje da je sramota ukrasti, ne postoji ta prilika koja bi bila dobra da zanemari kaljanje obraza i časti.Prilika stvara lopova + kad vide da svi prolaze nekaznjeno...
Mi smo vracali kredit poceli sa 78 zavrsili sa 128 oko 4.000e vise vratiliPa,evo hajde opet da glasamo za žute , pa neka nas opet zezaju kao što su nas zezali od 2000 do 2012 i kao što nas opet ovi sada zezaju...Kad je Tadić došao na vlast 2008 jedan euro je bio 78 dinara,kad je sišao sa vlasti jedan euro je bio 125 dinara....Stavi prst na čelo pa pomisli kako je bilo nekome ko je vraćao kredit u eurima...Neka nas opet svi redom zezaju,pa posle njih opet da biramo ove sadašnje i tako u krug....