Strong-Berry
Član
Voleo bih da cujem da li je neko cuo nesto o ovome a dolazi iz okoline Kraljeva... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozete svratitiVoleo bih da cujem da li je neko cuo nesto o ovome a dolazi iz okoline Kraljeva... ?
Tomica moze sam da ide, opasna masina imao sam ga, ali nazalost zbog zlatnog vremena u poljoprivredi morao sam ga prodati da bih kupio veci.Moj tomica potrosi za 30ari malinjaka,180l tecnosti i pola litra nafte,ne prskam celih sat vremena,i uzivam u tome kao i u podrivanju i freziranju,e sad ne znam kakav je drole u rezanju,vezivanju i zakidanju mladara?
Vidi se da ovaj nije neki "poznavalac" oko obrade malinjaka
Ovo je samo demonstracija, da se vidi da tako nesto postoji i funkicionise. Obzirom da proizvodjaci usled niske otkupne cene ne kupuju preparate koji zamislite imaju visoku cenu, dron mogu odmah da vrate u Kinu.@amper91
Vazan je i narod , to sam uvek pominjao i pisao da njihovo iskustvo i znanje treba da udruzimo...
Evo cemu treba da stremimo...
![]()
Дрон над њивом, ратар у хладовини
Уместо да трактором прска њиву, пољопривредник одмара у хладу, док његову ораницу из ваздуха хемикалијама третира дрон. Домаћин не мора ни да наводи летелицу, која све ради аутоматски, при том вишеструко штедећи воду и раствор који се посипају по засадима. Да је овако нешто од сада могуће и у...www.politika.rs
Buducnost je da se bolje organizujemo, da pratimo nove trendove i da radimo...
Radi se o malinjaku Milana Novakovica koji je najveci proizvodjac ORGANSKE MALINE u Kraljevu tako da ovaj tekst koji na vise mesta pominje "prskanje hemikalijama iz vazduha" nanosi direktnu stetu proizvodjacu a kakva je reakcija mestana na vest da se u njihovoj blizini vrsi prskanje "nekim hemikalijama" iz vazduha mozete da zamislite . A voleo bih i da mi neko kaze cime se to malina prska u novembru?Voleo bih da cujem da li je neko cuo nesto o ovome a dolazi iz okoline Kraljeva... ?
@Brdy
Svoje frustracije imate pravo da lecite ali negde drugde, ne na forumu gde ljudi razmenjuju misljenja.
.... Moj savet, kada svi krenu u nesto tada iz toga treba izaci i obratno kada svi krenu da izlaze iz posla tada u posao treba uci... Vreme ce pokazati jesam li ili nisam bio u pravu.
Kakva zamena teza, pa ovde na ovom forumu svoje frustracije LECIS JEDINO TI. S kim ti razmenjujes misljenja? I ko od debila trazi savet i koga boli **greška da li si ti bio u pravu ili nisi.
I odjebi sa svojim odgovorima kako neces da se spustas na moj ili neciji nivo, jer na moj nivo se ne mozes spustiti nego se moras popeti.
Pogledaj ako ista vidis na drugoj temi o malinama kako covek zavrsi s malinama a uzgajao ih je na 900-1000 MNV gde skoro pa ne moze nista drugo od voca da uspe i nije imao veliki izbor i opet na kraju morao odustati, a koji je uvek davao konstruktivne savete i misljenja, nije mlatio praznu slamu i gurao prst u oko svima kojima je i onako dosla muka do oka. DA li debilcino mozes shvatiti kako je njemu sad, posle godina rada, muke njegove i njegove porodice .
Vise bih te voleo upoznati LICNO nego se hleba najesti.......
@Brdy
................................................... Neki se zasadi vade, ali se opet novi i podizu............................................