slavisa0101
Član
Hoce da mi zatrpaju bttnar?svi kazu da ne valja da se zatrpa ako ima voda. Hoce inspekcija da udje u moj zamrzivac u kome cuvam malinu da bih peko rakiju,za torte... nema porez na zamrzivace jer ne kupujem a registrovano domacinstvo tako da je to za moje potrebe.jedem po par kg dnevno.tako da niko ne moze da udje u manju hladnjacu kao ni u bacvu punu sljiva jer je sve za moje potrebe. E sad kad prodajes ide teze ali samo mozes da izgubis kad to uvedu 10din jer je das vecim koji vode knjige za cenu +10din a ne za cenu +20din. Ubacis je kao svezu kroz papire i trazis 10din vucu ili vecu cenu. To i nije bitno koliko je bitno da pocetnu od 100din sacuvas 30 dana i das na 150 ako te krene sto si je cuvao ili das na 50 ako te nece. Eto kako se radi dok ne dodje to cisto vreme. Da je sve cisto nebi ostajali duzni,ti bi dobio taj ugovor koji juris. Nece to niko da ti veze kad se pitate vas 20. Kad radis pregovor kazes da kupujes ti,da tebe gledaju a ne da ce vas 20 da mu dajete.to je proslost. Moras da stanes ispred,pustis 2god da te drndaju i provere e kad vide da je roba ok a ne zivka svako vec samo ti onda mozda dobijes ugovor.to srljanje sa komsijama je vidjeno ali proslost
- - - - - - - - - -
Iskreno mislim da nista neces da postignes sa tih 100t jer je to 100 000e a beraci vam uzmu 50din po kg i vama ostalo 70 000e÷ sa vas 10 dodje oko 7 000e -2000e svako za obradu,prskanje i to vam svima dodje da ste zaradili 50 000e za 1 sezonu. Kad odradite najmanje sezona zajedno a da se ne PODZAPATE onda mozda krenete u neki posao a verujem da ne mozete 2 da sastavite.
- - - - - - - - - -
Odradite najmanje (5) sezona
- - - - - - - - - -
Iskreno mislim da nista neces da postignes sa tih 100t jer je to 100 000e a beraci vam uzmu 50din po kg i vama ostalo 70 000e÷ sa vas 10 dodje oko 7 000e -2000e svako za obradu,prskanje i to vam svima dodje da ste zaradili 50 000e za 1 sezonu. Kad odradite najmanje sezona zajedno a da se ne PODZAPATE onda mozda krenete u neki posao a verujem da ne mozete 2 da sastavite.
- - - - - - - - - -
Odradite najmanje (5) sezona