Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobrodosla ti nama , kazimi jel imate snega vi tamodođoh na pravo mesto i neću da odlazim![]()
Tu mrezicu bi brzo zapusili sa izmetom.Tu su jako sitne kockice.Stavi slobodno cistu,celu slamu.Preporuka je da se isitni,ali nije pod obavezno.Bolje je i cela,ali solo.Samo je stavi debelo.Desetak santimetara,a oni ce je utabanati.pozdrav! inace me zanima ovcarstvo pa tamo vec neko vrijeme pisem! sutra mi treba stici jedna tura pilica cisto za kucu. intresuje me da li bi im smetalo kad bih im zategao mrezicu za demit preko slame? da mogu hodati po tom.jer nemam cim da ju sitnim, pokusao sam makazama za zivicu ali ide sporo do zla Boga. hvala unaprijed na odgovoru!
Ja sam piladima stavio prosejanu bukovu piljevinu(malo krupniju) i suv pesak,dobro se pokazalo.Dobro susi izmet a pesak je dobar za pravilan razvoj nogu(pilad nisu tovna).
Moram te Dule ispraviti.Vlagu upija suvoca drveta,a ne tvrdoca.Moze suska tj strugotina biti od najmekseg drveta,ne vredi ako je vlazna.