Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh, pa imam 250 m2 krova za zamenu. To me izadje 10 000 e. Mnogo kume.Dok majstor ne otvori krov ne zna ništa. Biće neki rog za zamenu, traži da ti ojačaju krov tj podmetnu štafle pod svaki rog. Najbolje je da podašcas krov sa daskama od 5 metara debljine 2 cm, zatim folija ,podletva, letva i crep. Sa majstorima, oko 35 do 40 evra kvadrat.
Mora daska ili osb ploca pa onda ide folija , pa podletva u pravcu grede pa tek onda letva i crep.Bez podletve se skuplja kondez na foliji pa letve istrunu za desetak godina.Imam informaciju da je dovoljna folija bez dascanja ili osb ploca, ako se ne koristi potkrovlje.
To je što je, računaj samo 30 kg eksera raznih vrsta.Uh, pa imam 250 m2 krova za zamenu. To me izadje 10 000 e. Mnogo kume.
Mogu dvojica al moraju da znaju posao.Pera dugi iz Prhova sa sinom je radio krov kod jedne moje poznanice i opet su bili dobri 300 evra na dan.Sto jedan kolega forumas rece 2 druga i za nedelju dana gotovo, nema tu nauke.
Ojačas rogove, po njima zakujes štafle na razmak 50 cm i staviš lim - imitaciju crepa. Djurdjevicev sin je pokrio kuću sa limom, on bar ima mogućnost da bira.Uh, pa imam 250 m2 krova za zamenu. To me izadje 10 000 e. Mnogo kume.
Kad god sam uzeo nesto da radim sa dva druga od majstorluka, da nije puka fizikalija, nije ispalo dobro na kraju.Sto jedan kolega forumas rece 2 druga i za nedelju dana gotovo, nema tu nauke.
Nije tema, ali mi poznat nesto taj sin. Narucio covek letos 3 tone luka, dogovorimo cenu, ja spremim, odbio par drugih kupaca, zovem ga saljem poruke ne javlja se. Svaka mu cast kako je poslovan i korektan.Ojačas rogove, po njima zakujes štafle na razmak 50 cm i staviš lim - imitaciju crepa. Djurdjevicev sin je pokrio kuću sa limom, on bar ima mogućnost da bira.