Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
plastenik mi ima samo jednu foliju od 150 mikrona. radio sam tunel u tunelu. razmak oko 3-4 santimetara izmedju dva tunela i dupli agril od 19 grama. kad je napolju bilo -10, ja sam unutra imao +1 i prezivela je. jeste rizik ludacki,ali ce se valjda isplatiti. izneo sam samo pola plastenika,tj osam komada,a ovo sam rasadio dve nedelje kasnije i ogromna je razlika...Znam,tako je i kod mene.....ne znam kakav sistem ima Indoor.
Da je kod mene -5 vani,sve bi otišlo u tri pm
Stvarno si riziknuo,vidi se da je paprika starija......eto berbe oko 10.-og maja.plastenik mi ima samo jednu foliju od 150 mikrona. radio sam tunel u tunelu. razmak oko 3-4 santimetara izmedju dva tunela i dupli agril od 19 grama. kad je napolju bilo -10, ja sam unutra imao +1 i prezivela je. jeste rizik ludacki,ali ce se valjda isplatiti. izneo sam samo pola plastenika,tj osam komada,a ovo sam rasadio dve nedelje kasnije i ogromna je razlika...
Mladi luk mi je polegao u plasteniku,najverovatnije zbog agrila koji je se natopio vlagom,sad je na 4 do 5 pera sta mi je ciniti.Pozz
ja se nadam,ali dosta pera je pozutelo.Plasim se da ne pocne da truli.ostavi ga sad bez agrila ispravice se sigurno cak i ako ima ostecenja bice to roba za 1 maj veruj mi.
Ako se nisu izlomila perca ispraviće se ,još ako si u mogućnosti da ga malo zagrneš .Poprskaj ga sodom bikarbonom ,jedna supena kašika na 10 lja se nadam,ali dosta pera je pozutelo.Plasim se da ne pocne da truli.
Isforsiran i verovatno lošije okaljen (ako je iznešen na nižu temp )