Proizvodnja rasada u plastenicima

Kad pre? Jos pre 2meseca sam imao problema sa grinjom.
Ovo vreme je lov u mutnom.Samo ko lovi a ko je lovina bem li ga.Sve ce se znati z 6 meseci.

ja sam moju papriku izneo 07.03 i prezivela je vise minusa. izmerio sam izmedju plastenika -10 i evo kako sad izgleda.samo da je jos malo sunca.u pitanju je blondi image sharing[/IMG]
20130404_180014.jpg
[/URL]
20130404_180022.jpg
[/URL] free photo upload[/IMG]

ja napolju sejem bobitu,a u plastenicima blondy, jer je ranija. uhvatim sigurno branje pre u odnosu na salanu i bobitu. koliko je rana bibica to me interesuje? da li je neko probao u plastenicima?

glamange
Ha ha nisi me uvredio,nemas brige.

ja teram i sprovodim svoj plan kao i ti i svi ostali.Ne moze me bas lako neko naterati da menjam nesto za sta smatram da sam u pravu i ovde iznosim svoje stavove,bez da nekog vredjam ili ubedjujem u nesto.Koga zanima on pita dobije odgovor i teramo dalje.
A to da sam u pravu evo primera kolege indoor-a.Covek je stiso petlju posadio i sada je tata za ove koji su cekali.Tu na svoju zalost ubrajam i sebe za ovu godinu.
Paprika mu je dobra sto se da videti sa slika.Svaka cast.Pozdrav svimaaaaaaa.

Ljudi sta moze biti ovo,ja sam vise avanturista i nisam profesionalac,pa sam rasadio ove godine neki paradajz Amati 100 casa,90-ak mi je niklo i do sada je lepo izgledao!Drzao sam ga u prozoru gde ima grejanja dok nije malo ojacao a vec 15-ak dana je u nekom zatvorenom prostoru gde ima svetlosti ali nema grejanja.Sta mislite po ovim slikama,nesto mi je poceo uvrtati list,imam neki koji odbacuje donji list,ima neku ljubicastu boju...Evo slike pa recite sta mislite.Gledao sam da nije neka vas,ili drugi neki parazit,ne vidim nista,cak sam pod lupom gledao!Samo da nije od hladnoce
28lteea.jpg
2jfeipl.jpg
21dj62w.jpg
1se6nm.jpg

Sigurno je hladnoca,nocu se temperatura spusti na 7-8 stepeni i to ga ubija! Preko dana ide do 15-ak posto je tu prozor a zatvorena je terasa!Sta mu Bog da,necu ga vise zalivati!Hvala kolega...

Sta sad da mu radim,da ga opet guram u toplo ili da ga ostavim jos dan-dva najavljuju lepo vreme pa da ga ostavim gde je i bio.Sad sam gledao temperatura je oko 16c na tom mestu,ali nocu se spusti ispod 10 c Hoce li se izvuci po vasem misljenju?!

Nazad
Vrh