Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj previkur enerdzi mi deluje kao prava stvar,ja sam zalivao obicnim jer kod nas poljo-apoteke nemaju enerdzi pa me zivo interesuje koja je i kolika razlika izmedju ova dva previkura?
previkur energi ima jos jednu dodatnu aktivnu materiju fosetil aluminijum i zato je skuplji...Po meni ima razlike ali samo u cjeni drugo skoro sve isto.
treba da zalivaš ne da ga poprskašPrevikurom cu sutra poprskati ali necu sa energy nego obican a popka sam 'navatao' da ih ima u plasteniku a znam sta su mi radili prosle godine na njivi tako da sam za njih bacio galation a puzeve nisam vidjao!
treba da zalivaš ne da ga poprskaš
žPrijatelji u rasadu u nekoliko casa pojavilo se nesto na povrsini belo nalik na pepeo.Molio bih vas da mi kazete dali je to od vlage i sta da radim.Pozdrav
Ako ne žuriš .....dovoljno je!!Jel dovoljna temperatura oko 25 dnevna i noćna oko 10-tak pre 3-4 dana sam stavio paradjz, krastavce i kupus, to je samo za mene pa i ako dođe malo kasnije nema veze, napolju se rasađuje?