Proizvodnja rasada u plastenicima

hvala ljudi,temperatura mi je oko 18-20c imam jednu neonku i jednu obicnu sijalicu,treba li da ubacim jos?
zaliven je peivikurom kad je sejan,sta mislite na neku prihranu da nije rano?

nisam mislio na zalivanje nego neku prihranu, nego neznam da nije rano. veceras cu da ubacim jos jednu neonku i dodacu mu uz stablo jos po malo substrata

Ako ta rasada ostane u tim kotajnerima neće valjati, jedini lijek pikiranje u dublje kotajnere ili čaše ili kese. Greška je što su biljke nicale na višoj temperaturi a slaboj svjetlosti.

Moj paradajz je posijan 31.12 (Mondial) isto kao i parika Homera i Ciklon . Inače to prvo sijem u gajbicu i to ide u klijališe u tunelu u plasteniku imam centralno grijanje stabilnost temp. preko noći održavam sa el. kaloliferima i ondA pikiram paradajz nakon 3tjedna u kontenjer od 24 rupe a papriku poslije 4 tjedna u kontenjere od 40 rupa . Provicur energy koristim isto protiv polijeganja jer bez njega nema ništa !

Sad sam posadio Boni i Slonovo uho za rasadu koju prodajem tamo krajem aprila (2000 sadnica).

Znači sseva siješ kako si rekao, bilo bi dobro da nam redovno šalješ slike da se sami uvjerimo u ono 20feb.- 18 maj.

samo da me ne zezne nešto kao prošle godine,ali trebalo bi sve biti u roku.pomjeram sve naprijed za tri dana.23.februar

Kod mene se radi kornišon Opalit, Adam i sada najnovi Monolit, jer salatari kod nas nemaju prolaz.

Darina vrijedi ali original. ja sam siguran da sjeme Ljubljanske sjemenarne nije original hibrid nego sjeme iz hibrida. U to sam se uvjerio kad sam jednom kupio original Elite F1 tikvice od Clause-a i onda opet Elite F1 od LJ. sjemenarne i nije bio isti plod kao kod Clause-a. LJ tikvice su bile tamnije i slabije su rodile. Original Darinu proizvodi Royal Sluis, Nizozemska.
poz.

Gajim samo za sebe i ako podelim nekome semena što ostane, tako da sam se iznenadio da ima u tim malim kesicama F1, inače košta 0,35e!

Nazad
Vrh