Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega kotao nije problem mogu ti ga ja napraviti ali mislim da gresis u startu trebalo bi da napravis univerzalni kotao ,koji mozes koristiti na vise vrsta energenata
- - - - - - - - - -
Ja sam u pregovoru sa jednim Kinezom vec izvesno vreme ,oko uvoza paletirke iz Kine,radio sam za tog Kineza 2god i bio u Kini gledao masine i paletirka ozbiljna sve u kompletu sa trakastim mlinom kapaciteta 800kg/cas kosta 8000evra problem je sto kod nas sto se rade paleti su nekvalitetni bas iz razloga nekvalitetne masine sve su sa velikim fi gotovog paleta koji neadekvatna oprema nemoze da sabije te se isti drobe i raspadaju ono sto sam u kini video je extra kvalitet mogao bih je i sam napraviti ali se za navedenu sumu novca nebi upustao ni da pocnem posto se isplati za te pare kupiti takvu masinu,na licu mesta vam prezentiraju rad masine naravno ima raznog obima gotovog paleta ali sve sto sam video do fi 35mm je tako dobro sabijeno da ga nemozes cekicem razbiti problem je sto Kinezi nemaju masine koje rade na zemni gas nego su to sve masine na struju koja bi zahtevala ozbiljne radove oko instalacija naprimer u mom dvoristu inace sve to sto sam gledao radi bez ikakvih vezivnih sredstava potrebno je da je masa sa do 40%vlage u sebi inace masina ni jedna neradi ispod 200bara tako da je to ozbiljna stvar i vrlo opasna ,ovde kod mene sam sve organizovao sto se sirovina tice imam oko 500ha zemlje sa koje bih dobijao sirovinu u zameni za 1 metar djubriva naravno baliranje i prevoz su moji tako da ako je neko zainteresovan za saradnju mozemo izbeci Kineza vise bih voleo saradjivati sa nasim ljudima nego sa kosookim inace on ima petnaestak prodavnica koje zagreva na cvrsto gorivo i za zimsku sezonu trosi cirka oko 20000eu za ogrev tako da sam ga ubedio da sami proizvodimo palet ali su jako nepoverljivi ti Kinezi pa sve to ide sporo,tako da ko je zainteresovan da podelimo investiciju evo otvorenog poziva
sta mislite o proizvodnji peleta od Paulonije,kakav je kvalitet?