Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nedostatak magnezijuma.
Moze li se ikako sprecit ono uvijanje donjih listova,svake godine mi se to desava ali neznam zbog cega,
Kad se jednom uvije (donji listovi)vise nema odvijanja ali biljka od tog ne pati i raste normalno dalje,uslikaj pa okaci slikuMa znam ja za to ali neverujem da je do vrucine,kazem zato sto nije kod svih takav slucaj ali jeste kod vecine,zato mislim da je nesto drugo u pitanju.Eto recimo ovih dana je temperatura sve ali ne ljetna a oni i dalje se uvili.Bas cu slikat cim ugrabim priliku, posebno sto mi ima jedna biljka skroz sa uvijenim listovima a i listovi nesto i sitni imaju bledo zelenu boju,mislim da im nedostaje nesto od prihrane a sta e to pokusavam saznat ovde
Preventiva najbolje resenje...korov oko povrtnjaka unistiti totalom,koristi insekticide novije generecije coragen lepo deluje na njih....agricole obavezno dodavati u suspenziju za prskanje...a i resenje su predatori koji sad nisu vise skupi...Kako se borite protiv tute
Ja imam bas veliki problem sa tom stetocinom
Ne znam kakva je situacija kod drugih ali ove godine kod mene u selu je tuta ogroman problem.
Koristio sam sve raspolozive preparate.Treba se mnogo prskati ali se treba i brati i ispostovati karence.Zajebano.
Veliko hvalaSkini mrezu treba mu sunca mreza ide jul avgust .