ljubek
Član
Ma ja sam nesto ubrljo ove godine.Al samo da sunce izidje bice i kod mene nesto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]runer kod mene iako sam malo ubrljo na pocetku nije ni lose ispalo na kraju
Slikaj i daj da vidimo fotografije...moze svasta da bude od nedostatka nekog mikroelementa do neke gluposti...Pozdrav imam problem sa paradajzom domacim,volovsko srce,sta moze da se desi,rodili samo donji spratovi po par plodova i gore raste i daje neke zakrzljale liske kao uvijene i nema ploda nikako,a i te liske su veoma mala lisna masa,bukvalno se vidi kroz red,a ostali paradajz vec daje zreo plod,razgranat.
Cupam ga stalno ali tesko stici, ima ga jer sam bio u zurbi pa sam samo po redovima postavljao foliju i to neku tanku providnu pa je i pod njom dobar sloj trave mada mi ta trava odlicno drzi vlagu,unutra je mila majka kako je oko plastenika,pokosis naraste kroz pet dana i svake godine se zakunem koristit cu herbicide al jokLepo se okitio al imam jednu opasku imas dosta korova u plasteniku sto je vrlo bitno za sve ono sto ne valja.
Hvala na pozivu mozda nekom drugom prilikom ko zna.
Kod nas je kanda malo paradajz zakocio sa prodajom svima stiglo..Nagodinu smanjivanje..
To je je više manje sortna karakteristika,pogotovo ako su prvi katovi ogromni plodoviPozdrav imam problem sa paradajzom domacim,volovsko srce,sta moze da se desi,rodili samo donji spratovi po par plodova i gore raste i daje neke zakrzljale liske kao uvijene i nema ploda nikako,a i te liske su veoma mala lisna masa,bukvalno se vidi kroz red,a ostali paradajz vec daje zreo plod,razgranat.
Mogao si skrenut ..ove godine matijas i pink rock..matias havarija neotporan na bolesti na odnosu pinka
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
batocko berem prvi sprat u pink rocka i u onih krupnih u kojih inace ima zile nema je nikako ukus je odlican,veci matijas rasjekao jutros zile ima ali se topi kao kod volovskog srca,nije tvrda ..prihrana utice na toPink rock da li ima belu zilu i u odnosu na Matijas jer je raniji i radja li vise ili manje roda