Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sasa j je napisao(la):Ne kazem da u lesnicima i orasima nema zarade imam jednog poznanika koji je zasadio oko 4h lesnika 4godine je samo ulagao sada mu je sesta i cujem da se razbija od para pogotovo sto preko suraka ima prodaju koji se inace bavi duze vreme sa tim evo neke racunice za koju ja znam jedna stabljika u 6 godini daje oko8kg mislim da ima oko 2200kom(2200kom*8kg=17600kg*300din neoljus.=5280000din/96=55000e![]()
![]()
a kako kaze draganov komsija samo da mu je pradeda zasadio on bi sada ladio jaja i sve bi bilo super.Pozdrav
Farmer II je napisao(la):i to samo u 6.oj godini 55 soma(dobro, evro je sad malo ripnuo) 55 000/6 =9000 E godišnje je imao zaradu od početka sadnje na ta 4ha, a gde su ostale sledeće rodne godine + ako hoće može i sadnice da prodaje. Ovo mi izgleda suviše dobro da bi bilo istina.![]()
....mada mislim da su sadnice malo jeftinjije,sto je najbitnije plod mozes cuvati najvise godinu dana,koje voce ili povrce moze toliko da izdrzi a pritom cena mu je odlicna za 1kg.