Problemi u radu Poljoinfo foruma

Forum se povremeno nalazi pod povećanom posetom botova, u jednom danu je bilo 140 000 poseta porumu - dok je uobičajna posećenost oko 8 000 dnevno.

To bi trebalo da se reši prelaskom na novi hosting, što je u planu več duže vremenaa trebalo bi da bude svakako odrađeno do kraja avgusta.

Мислите да је другачије на другим форумима што се тиче писања? Други форуми нису имали овакав проблем.
Само су на овај форум навалили што дигитални што живи ботови. То сам и писао пре годину две да има више живих ботова на форуму него што изгледа. Само је питање активације.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Znam da je drugačije. :cao:

Drugi forumi se nalaze na drugačijim serverima.

Ako ste se uvek pitali sta je to BOT...

730784203_27703504432606510_6501335020037108695_n.jpg

Isto i meni, citava vecnost da se ucita forum , ne bitno dali je preko tapatoka ili na kompu, nikako da ucita.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Možda vladini hakleri ?
Dosta se kritički veliki deo nas odnosi prema ovim bitangama na vlasti pa imperija ( na zalasku ) uzvraća udarac ?

Да, који су укључени у расправе. Али велика већина чека да види шта ће бити. Неће да им прстиће уштину врата...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ako ikada krenem da hvalim ove hostaplere ( kao sto je @MOMOSARIC pokusao ) ne zamerite mi jer cu tada biti otet ( kao @MOMOSARIC ) 🤣
Zezucka forum ali dok nam gazda foruma dozvoljava da pisemo sta hocemo necemo se nervirati . Ako forum krene da lepo radi znajte da je i gazda foruma otet 🤣

Nazad
Vrh