Problemi u radu Poljoinfo foruma

Nije ti ucitalo css, zato tako izgleda.
Problem sa netom ili nesto blokira.Mozda ti je ukljuceno nesto protiv reklama.

I kod mene je tako bilo juče ujutro ali je po podne sve proradilo kako treba.Probao i na Windowsu i na Linuxu isto...
Mozilla pregledač.

Da li neko ima problema pri postavljanju slika na forum preko Tapatalka?

Radi
e7250b34de68d2426f984d8660086f26.jpg

Zasto mi se ne pojavljuje tema kajsija u pracenim temama ?Zapracena je al je nema.... samo ona ostale su sve ok

kako da obrisem?
Na računaru (Windows, Mac, Linux)

Prečica:

Najbrži način je da pritisnete Ctrl + Shift + Delete (na Windows-u) ili Cmd + Shift + Delete (na Mac-u).

Kroz meni:

Kliknite na tri tačke (Meni) u gornjem desnom uglu Chrome-a.

Idite na Još > Obriši podatke pretraživanja.

U prozoru koji se otvori:

U padajućem meniju "Vremenski interval" izaberite Oduvek (All time).

Uverite se da je čekirana opcija Keširane slike i datoteke (Cached images and files).

Kliknite na plavo dugme Obriši podatke.

Na Android uređaju

Otvorite aplikaciju Chrome.

Dodirnite ikonu tri tačke (Meni) u gornjem desnom uglu.

Dodirnite Istorija (History) > Obriši podatke pretraživanja (Clear browsing data).

U prozoru koji se otvori, izaberite vremenski interval i čekirajte Keširane slike i datoteke (Cached images and files).

Dodirnite Obriši podatke.

@Srđan01 , vidim da si u materiji pa da priupitam .
Treba li se ( i kako ) očistiti keš memorija i kolacici ukoliko se na TV-u koristi aplikacija Stremio ?
Da li postoji način da se pomenuta aplikacija ubrza ( poboljša ) jer pojedini filmovi seckaju ( ili sporije pokreću )
Recimo , učitavanje filma ili pokretanje zabode kao na sl 1
Ili , kako izabrati adresu sa koje se gleda ako je br . prethodnih gledaoca 2 , 4 ili 5 i svuda koči ( sl. 2 )
94a07438ba0f84abb2683e657ca9d012.jpg
3d47fc6251b0ff22f6b69d8251b1a960.jpg

Poslednja izmena:
@Srđan01 , vidim da si u materiji pa da priupitam .
Treba li se ( i kako ) očistiti keš memorija i kolacici ukoliko se na TV-u koristi aplikacija Stremio ?
Da li postoji način da se pomenuta aplikacija ubrza ( poboljša ) jer pojedini filmovi seckaju ( ili sporije pokreću )
Recimo , učitavanje filma ili pokretanje zabode kao na sl 1
Ili , kako izabrati adresu sa koje se gleda ako je br . prethodnih gledaoca 2 , 4 ili 5 i svuda koči ( sl. 2 )
94a07438ba0f84abb2683e657ca9d012.jpg
3d47fc6251b0ff22f6b69d8251b1a960.jpg
Tako je to sa P2P, lično ne koristim Stremio ali pokušajte ovako

Nazad
Vrh