Problemi u radu Poljoinfo foruma

U principu se slika pokazuje na Poljoinfo forumu, a za to se troše resursi Facebooka (smeštaj slike, protok podataka, obrada zahteva). Znači poljoinfo ima korist (slika se prikazuje posetiocima) dok FAcebook samo trošak.

Kada se pogleda koliki je Facebook sajt, jasno je koliko se slika linkuje na drugim sajtovima i koliki je to trošak za njih, pa je moja pretpostavka da sam Facebook posle nekog vremena onemogući prikaz slike.

Опет апликација за мобилни телефон не ради, само пољоинфо форум. Остали раде. Кеш меморија обрисана, опет не ради.

Tapatalk ne moze da me odvede na jako puno tema vec mi izbaci neko obavestenje da tema ne postoji ili joj nemam pristup... Nego,imam u sandučetu poruke vidim naslov a ne mogu da ih otvorim. Negde pise da mi je taj ko mi je poslao na ignore listi? Ne znam ni gde je to,kako to da isključim? Da li postoji jos neka aplikacija za praćenje foruma osim tapatalka?

Ma šta je uopšte taj Tapatalk? Ja ne bih ni znao da ovde ne iskače mnogim članovima nakon poruke. (Molim vas, ako postoji opcija. Ugasite! )
Većinu vremena sam na forumu preko PCa. Kad i uđem preko telefona, uđem regularno preko Google. Koja je fora sa tim Tapatalk?

Tapatalk je aplikacija za čitanje foruma, ukratko. Imaš gomilu foruma, i svuda pristupaš preko TapaTalka

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Морате тачно да напишете наслов теме велико мало слово, да ли је ошишана латиница или не.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh