Problemi u radu Poljoinfo foruma

Kada otvorim pocetnu stranicu , nakon sto izaberem zadnji post iz neke oblasti, sajt me ne vodi na zadnju stranicu, vec 3-4 stranice ispred??
 
To se dešava kad si stalno ulogovan, verovatno da bi bio u toku...
Navikao sam se, tako ispratiš sve što se pisalo, a ne na kraju, ko što se par puta dogodilo, naleti lik i na prvu loptu komentariše, a pojma nema šta, i u kom kontekstu se pisalo, samo jednu stranicu ispred...
 
Kada otvorim pocetnu stranicu , nakon sto izaberem zadnji post iz neke oblasti, sajt me ne vodi na zadnju stranicu, vec 3-4 stranice ispred??

Ако те занимају само последње поруке идешна листу Latest posts и ту отвараш недавне (најновије поруке)...или се одјавиш са форума како колега dobrodol рече.
 
Desava se na svakoj temi, par puta sam komentarisao neke stvari koje su bile na 3-4 stranice ispred, verovatno je urednik to preslozio, ja mu se izvinjavam zbog propusta.Stalno sam ulogovan na forum, jednostavno, lakse mije tako.
 
Ne znam preko cega pristupas, mozda sa tim ima veze. Ja preko kompa koliko vidim promenio se samo izgled (frontend) polja za komentar ali opcije su i dalje tu.
 
Problemi u korišćenju Foruma kao i kod cocija...
Ko da se neko igrao s podešavanjima, pola stvari nema...
Pristup preko tableta, a ni preko kompjutera nije bolje...
Isto s Chromeom, Mozilom i Explorerom...
 
Ima ih.Klikneš na jedne od tri ponuđenih tačkica koje stoje uspravno i pojave ti se skriveni meniji gde se biraju željene opcije.Rađen je apdejt foruma i dobijene su nove funkcije.
 
Zašto u oglasu,koji sam postavio ne mogu da odgovorim.Npr. aktuelno.
Piše mi da nemam privilegiju da pišem?
 
И ја. И питао сам и речено ми је да пробам преко компа, међутим, мрка капа.
 
Nazad
Vrh