Problemi u radu Poljoinfo foruma

Ne otvaram preko kompa vec preko telefona.Preko kompa otvara bez problema,da li je onda moj telefon nesto pokupio na net-u?

Imam problem da sa kompa ne mogu da pisem komentare jer me ne prepoznaje kao sad sa mobilnog. A i zaboravio sam lozinku pa ako moze pomoc. Hvala

Novii isao sam na dole "kontaktiraj nas" i napisao problem ali nista se ne desava. I dalje na kompu me ne prepoznaje ko na telefonu. U gornjem desnom uglu pise dobrodosao MIRBAN a na kompu ne.

Iz nekog razloga taj mail nije stigao. Probaću nešto drugo, pa se javim.

Nesto je poceo forum da laguje kada se ubaciva novi post i cesto se desava nako klika na dugme posalji brz odgovor da mu treba 10-15 sec da bi posalo a umesto da posalje izbaci gresku kao da napustis stranicu sa odbacivanjem teksta.

Može li se nekako doći do sledeće Teme:

http://poljoinfo.com/showthread.php?15351-Ogrev-(ugalj-drvo-)

Pisao bih tamo o skorašnjem iskustvu sa prodavcima ogreva, konkretno drva,, ali i posle 3 meseca i dalje ne mogu da pristupim....
Da li je iko (možda) od Uredništva ili Administrator nešto pokušao da razreši ovaj problem NE OTVARANJA pomenute stranice...
Vidi se da (ogromnoj) većini Članova pristup nije omogućen...
A verujem ni gostima...
Možda da otvorim temu sličnog Naziva, pa neka se komplet prebaci sadržaj stare u novu, šta mislite?

Koliko primetim tema je zaključana od strane skripte i nema mogućnost otključavanja što nisam do sada video_Otvori ti novu a ja ću prebaciti postove iz stare.

NE MOŽE....
Sad još i otvori stranicu u novom prozoru a ranije je samo redirect (prebacio) na tu (traženu) stranu...
Hoćete biti ljubazni pa urediti-prebaciti sadržaj stare u NOVU, a Postove iz stare u novu staviti ISPRED ovih današnjih....
Hvala....
AKO MOŽE....
I imate vremena...:ppozdrav:

Jel to samo kod mene, ili i kod drugih, malo malo koja tema ima stranicu vise koja se ne otvara. Desavalo se to i ranije.

Nazad
Vrh