Problemi u radu Poljoinfo foruma

To se meni isto desavalo sa temom soja 2022. Kao da se uopste ne pise u njoj.

Probaj se ulogovati na nekom drugom kompjuteru pa probati radi li. Sad može biti problem do tog kompa na kojem si (ili telefona), a da je do foruma njih više bi imalo problem.

Dešava se povremeno neko blokiranje, na razno raznim mestima, pa moguće i da je ovo jedno od njih. Samo mi treba malo više informacija, ako još neko ima problem neka javi.

Možda, moram sad da malo pregledam gde su oni to stavili, veoma dobro pitanje.

Javim kad vidim.

Poljoinfo nema opciju za Dark mode, to se ne nalazi u osnovnom paketu XenForo skripte.

Vec duze vreme imam sledeci problem . Mogu samo da kucam poruku . Kako da kazem u pravougaoniku gde izlazi kucanje nijedna funkcija mi nije dostupna . Ni Bold ni Italik slova i sve dalje redom . Ne mogu ni slike da postavim a u prvim danima posle registracije sve sam to mogao . Pretpostavljam da sam ja nesto zeznuo i sada ne znam da vratim . Jel zna neko i cemu je problem ?

Ima ikonica, kao dve kvadratne zagrade, probaj na nju kliknuti.

Ako si sa mobilnim ta ikonica se pokaže kad se klikne na tri vertikalne tačke.

Не налазим згодније место да питам: другови моделатори, што је тема "Чет" толико дуго замандаљена?

Већ пар пута сам хтео са форумом да поделим нешто, али катанац на теми стоји и стоји.

Ма пиши у друге теме, па уместо у једној теми биће кркљанац у 5 различитих тема. Само нагласи немаш где другде да окачиш линк или текст. Мислим да је чет већ месец дана на 'лађење.

Za ključ zahvalite kolegama koje su tome doprinele!
Ranije smo banovali zbog takvih stvari pa i dan danas imamo epitete babaroga, neljudi i ostalih pogrdnih naziva.Ne bih nikoga da kažnjavam a isto tako ni da dozvoljavam rasprave koje vode nigde drugo nego u svađu, prepirku itd.
Hlađenje teme ostaje aktuelno do daljnjeg.

Zašto nemogu slike postavljati?
Piše: StatusCodeNon-200 kada pokušam staviti sliku u post....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Za ključ zahvalite kolegama koje su tome doprinele!
Ranije smo banovali zbog takvih stvari pa i dan danas imamo epitete babaroga, neljudi i ostalih pogrdnih naziva.Ne bih nikoga da kažnjavam a isto tako ni da dozvoljavam rasprave koje vode nigde drugo nego u svađu, prepirku itd.
Hlađenje teme ostaje aktuelno do daljnjeg.
Nema banovanja zbog belih medveda.Ni to nije rešenje.

Ovo je problem sa serverom, u ovom slučaju od Tapatolka, ta greška StatusCodeNon-200 je prilično široka ali uvek je problem do servera gde se prebacuje dokument, u ovom slučaju slike.

Nazad
Vrh