U Brestovcu nema preprodavaca,nijedan sigurno.Kod koga si bio ako se secas?
Neznam kako se zove, ali je na glavnoj ulici sa desne strane mislim negde na kraju ako dolažiš iz Pančeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Brestovcu nema preprodavaca,nijedan sigurno.Kod koga si bio ako se secas?
Ja nikad nisam imao problema jer sam uvek zaobilazio oglase iz Kovačice,Dolova i pogotovo Mramorka.Sve sam to radio jer znam kako je prošao jedan seljak iz mog sela.Čovek je pošten i naravno ujedno jad i beda.Video u oglasima povoljno 542 u Kovačici i otišao da kupi.Oni ga vodali od kuće do kuće ali tog traktora nigde.Onda ga odveli da vidi taj traktor sa oglasa.On platio tom liku i kad je krenuo gazda ne da traktor.Rekao mu da on nije njemu prodao traktor niti je dobio pare.A onaj lik što mu je uzeo pare naravno već je otišanda su oni išli kod tog lika kući tj. tamo gde su se prvi put našli.Naravno kako i ide taj uopšte(navodno) ni ne živi tamo.Zvao je čovek i policiju ali oni samo napraviše zapisnik i ništa više.Još mu jedan policajac rekao kako njemu niko nije ukrao novac jer su svi ostali okolo dali izjavu da je on novac dao sam bez prisile i ostalog.
Ostao čovek bez 2400evra koje je sa mukom skupio i od dečijih usta odvojio.
Ciro sta imas ti sa njima radnici ko radnici,mozda si im pomrsio racune pa bili besni na tebe.Mislite na Djurija iz Plocica???? Ja sam isto trgovao sa njim i nisam bas bio odusevljen.. (ne licno sa njim nego sa njegovim radnicima).. Ako mislimo na istog imam i ja pricu o njemu... Ali sto se tice licno Djurija nisam imao nikakve zamerke jer je covek fer i dosta mi spustio cenu jer to je staro gvozdje kako je on rekao i nista ne vredi.. Ali oni njegovi sto tu rade pravi prevaranti i neradnici..
dosta vise radi ali u hektarima ne u kj.Sto je kolega rekao Džuri je gospodin medju trgovcima,covek radi preko 300 jutara zemlje i nema potrebe da laze kad prodaje masinu kaze sve sto jeste
Jel to nesto skoro bilo ?Pogledamo sliku traktora na oglasima, traktor kao lutka a ni cena nije jaka, prevalimo 200 km kad tamo... krs da ga ni otpad nebih uzeo. Pitamo coveka gde je traktor sa fotke a on kaze da uopste ne zna da ga je sin slikao i postavio. Dzukele uslikale traktor kada mu je bilo 5-6 god. a sad je postavile u oglas. Da ja nisam bio priseban kolega bih svasta napravio, koliko je bio iznerviran. Na svakakva iznenadjenja budite spremni. U okolini PA(ne secam se mesta) drugi kolega, Trkulja M. jedva izvukao zivu glavu.......
Trebao si mu reci da bi mu dao motkom preko ledja, zbog bezveze potrosenog vremena i goriva....