Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niko nije nista odgovorio.Meni bi ovo dosta pomoglo.Zalucio sam prasice pre sedam dana.Koliko hrane da im dajem?Jedna molba ako neko moze da napravi tabelu kolicine hrane koja se daje prasicima
npr.
[TABLE="width: 346"]
[TR]
[TD] dani[/TD]
[TD]hrana(gr.)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-14[/TD]
[TD]50-80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-21[/TD]
[TD]80-110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21-28[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28-35[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35-42[/TD]
[TD]180-200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42-49[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49-56[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]56-63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]63-77[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]77-98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]98-119[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]119-147[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]147-175[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
to je samo primer vi ispravite
molim vas dopunite tabelu jer imam problema kod prasadi sa prolivom
cime hranis?Moze to i bolje,ali nije losePrasici deset nedelja stari 20kg prosek.Da li je to u redu?
Sa premixima sam imao stalno proliv,sad sa gotovim koncentratom ide sve super,,imam jos dva legla njih cu testirati sa 100%,ako i to bude nezadovoljavajuce idem na Gebi,on je proveren ovde u kraju i prasad lepo napreduje od nnjega,jedino sto je skuplji od patentaJa hranim sa patentovim proizvodima i mislim da su se jako pokvarili. Nije to vise taj kvalitet i to se najpre vidi po prasicima. Menjao bih ali ne znam sa cim, ne znam ima li u Somboru ili okolini da se kupi neki kvalitetniji premix kao taj schaumann ili josera ili bilo koji drugi samo da je dobar? A ne ovo, od granulica proliv, starter je jos boze pomozi, na grover premixu prasad 20-22 kg proliv. Da poludis.
Premix ili gotova hrana? U cemu je bolji GEBI? Ja radim sa premixima jer imam sve ostale komponente, kukuruz, jecam, mekinje, soju, koju menjam za sojinu pogacu, i dobijem hranu odlicnog kvaliteta. Ali mora biti dobar premix inace sve ostale komponente ne vrede nista.
Pa tosu extra rezultati za svaku pohvalu nema sta.Danas kontrolno merenje prasadi hranjeni gotovom smesom patent koncentrata,strarost 54dana kilaza 18-20kg pojeli ukupno 50kg profistarter 18% i 25kg grover
Do sada nikad nisam imao ovakve rezultat,da li je to ova tura ili je do ishrane videcu sad kad odlucim narednu turu ima 25komPa tosu extra rezultati za svaku pohvalu nema sta.