Priplodni materijal

Dali je neko skoro uzimao nazimice topigs iz Doroslova.... kakva su iskustva?

Послато са SM-J610FN уз помоћ Тапатока
 
Treba mi informacija gde se moze kupiti kvalitetan priplodni materijal,konkretno zanimaju me umaticene nazimice v.jorksira.... hvala unapred svima za info

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
 
Ima li neko broj telefona farme iz Raca Kragujevacke sto ima f1 priplodni materijal?....ne mogu da nadjem ni naziv a ni broj telefona.El uzimao neki skoro i kako su se pokaale?
 
Ima li neko broj telefona farme iz Raca Kragujevacke sto ima f1 priplodni materijal?....ne mogu da nadjem ni naziv a ni broj telefona.El uzimao neki skoro i kako su se pokaale?
Pozdrav imaš na kupujem-prodajem oglas nekog lika iz Rače Kragujevacke prodaje neke nerastove, možda je to ta farma koju ti tražiš
 
Da se oprobam u ovim vodama. Posto sam batalio kupovinu prasica za tov,resio da preuredim objekat za prasenje krmaca i odgoj prasica za tov i tov tovljenika ako bude bilo isplativo,a ako ne pojacacu krmace samo za prodaju prasica pa cemo da vidimo.
Prethodnih godina sam kupovao i tovio pa sam pucao i finansijski i zivcano,ne kazem da vidim i u ovom nesto naj naj,ali dobar priplodni materijal i hrana i subvencije i povrat mogu da poguraju rentabilnost.
U pitanju je F1 iz Edufarm Crvenka
Evo par slika.
 
Najteže u svinjarstvu je odgajiti prasiće a najlakše utoviti ih a finansijsku stranu ćeš sam videti jer tu nisi nikad siguran
 
Генетика добра прасе 16-18, али су животиње фине. Хтео сам да купим 10 назимица. Обишао сам једног што је купио и закључио да нису за моје услове држања. Осим ако немаш баш добре услове држања.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Da li neko zna a da je 100% siuran koliko je potebno umaticenih krmaca da se ostvare subvencije?Dosta njih mi govore pa i sama maticna sluzba da je 10 kom,a ja taj pravilnik ne nadjem na kojem to pise,ja nadjem da je dovoljno 3.
 
10 ти је потребно. 3 је било пре неколико година кад је почело матичење и исплата субвенција. Ако се не варам министар је био Душан Петровић. Ау сад се сетих па има и 10-так година.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Evo pravilnika,ima onda neki novi za koji ne znam?
 
Nazad
Vrh