Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odgovor na PPsabi je napisao(la):Tibore, i koja je cena tih jorksirki sa slike ?
ne bih bas rekao da je neki plusZoran Kostović je napisao(la):@tobor
Dobro izgledaju, 10 pari sisa je još jedan veliki plus, pogotovu za jorkširke.Jel Kurta nije pravio problem zbog one sa crnim flekicama? Šala...
Druze ti imas onda problem sa ishranom. Nije cilj imati debelu krmacu nego krmacu u dobroj kondiciji. Smanji malo hranu na max 3kg dnevnoSika je napisao(la):to je po meni dobra tezina...koliko su bile stare kada su se pripatile?
@galic
ja msm da to nema veze...ja sam imao nazimicu prosle godine kada se pripatila imala je oko 80kg...a eno sada 2 prasenje ima skoro 300...
tibor je napisao(la):Odgovor na PPsabi je napisao(la):Tibore, i koja je cena tih jorksirki sa slike ?
sviki je napisao(la):pa kad svima saljes posalji i meni cenu za te lepoticejtibor je napisao(la):Odgovor na PPsabi je napisao(la):Tibore, i koja je cena tih jorksirki sa slike ?
Jel moze i meni cena na PP? Pozdrav
Gde si kupio i da li su u cistoj rasi pozzz.sabi je napisao(la):Danas kupio, mesec dana suprasna.
.
Nije prednost zato sto su sise previse blizu jedna drugoj i vec od sedmog dana prasad ne mogu da se popakuju kad sisaju i onda dolazi do gubitka dojka a samim tim i gubljenje veceg broja prasadi. I uzgred nemojte misliti da ce krmaca sa 20 sisa prasiti i gajiti 20 prasadiZoran Kostović je napisao(la):@AGROfamily
Ne razumem zašto ne bi bio plus ako nazimica ima 10 pari sisa...
Vrhunski priplodni materijal koji se uvozi iz Danske ,Svedske ,Norveske itd ima od 14 pa do veoma retko 18 dojaka bas iz razloga koji sam gore naveo. Veoma bitna stavka je duzina krmace i raspored,razmak dojaka.Karalic je napisao(la):Mislim da nisi u pravu.
Jer sve i da se zasusi 5 sisa , ostaje 15...A krmaca koja oprasi petnaest komada je dooobra! A svako prase ide nepogresivo na svoju sisu, tako da ce sise koje su u funkciji ostati , a one koje nisu, zasusuju se same od sebe.
Ne sekiraj se, priroda je sama regulisala sve to.Sve dolazi na svoje mesto, po nekom nama nepoznatom sledu.