http://www.semexpkbb.com
Evo imas njivove bikove pa pogledaj gledao takvog nisam nasao .
Evo imas njivove bikove pa pogledaj gledao takvog nisam nasao .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam zvao semensku kucu i lepo naglasio hocu Seme bika Paxton, znaci naglasio, ali dzabe kada idiot iz instituta poslao bika PKB korporacije Gusar. Bik rodjen 2014 godine! Veterinar mi rece da je on njemu dao ta semena, nijedna druga.... I Ja cu sacekati malo da se lepo sve zaboravi, pa da okrenem institut i pitam ''genijalca'' Kako se pokazao bik Pkb korporacije Gusar, pa ako pocne da palamudi da je to mlad bik, da se nista nezna, pitacu ga sta je za *rao i za*ebao pa sam ja dobio ovo seme bika gde mogu samo da sedim i placem pored krave jer nemam blage veze jel daje laka ili teska telenja... ! Ali polako, posle nove godine cucemo se telefonom pa cemo videti kakvo krucijalno objasnjenje ima!!Da li imaju vasi veterinari podatke o tom biku ili katalog? Na osnovo i zbog cega on narucio bas tog bika?