1tona-1000dindukej je napisao(la):Da li zna neko koliko košta registracija za prikolicu po ovim novim propisima (nove tablice i sl.)?
Nije baš u dinar,ali tu je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1tona-1000dindukej je napisao(la):Da li zna neko koliko košta registracija za prikolicu po ovim novim propisima (nove tablice i sl.)?
Koliko cola su gume, ako imaš kakvu sliku ti stavi da vidimo, može da se napravi drugo srce od jačeg materijala pa da se ucentrira i zavari pa neće pucati. Najbolje je stavi sliku da vidimo, pa onda komentari i predlozi. Poz.miroslav94 je napisao(la):dali neko zna (a verovatno da zna) koje felne odgovaraju na zastavinu prikolicu imao sam felne od te prikolice ali su slabe pa brzo pucaju
Ja sam zvao firmu u Po i rekli mi 12500e nova zmajevka.miroslav k je napisao(la):lepo izgleda. a cena naspram zmajevke nije jaka.zna li neko posto su nove zmajevke kod nas sa PDV-om
nikola94 je napisao(la):http://www.polovniautomobili.com/oglas715041/zaslaw_d_737_bz_8/#2.....kakve su ove prikolice i dali ima zastupnika za srbiju possto pise u oglas da traze zastupnika?
kod nas je jedan covek stavio gume od jumbo prikolice,one niske gume!majstor mu isekao srce od zmajevkinih felni i navario na kamionske felne!kaze da su mu balonke pucale kad ide brzo a prikolica puna pa je stavio kamionske!Branko je napisao(la):Samo još da ima balonki guma...
Inače, ovako na prvi pogled, sve izgleda super.![]()
Naj povoljnije nadji gdje rashodovanu kamionsku pa poskidaj prolazeci tvojim krajem cini mi se da sam na vise mjesta video kamionske rashodovane.Pozreeno je napisao(la):ja sam novi na forumu radim prikolicu jednoosovinku interesuje me gdje kupiti dijelove za zraćne kočnice i ima li šema razvođenja da napomenem na traktoru zetor 7745 samo imam kompresor i išlag ventil