Prikolice

Imam i ja lulu, ali neću na njoj ispusati zrno u silosu, ili kipovati silazu. Mislim sam na otvaranje stranica na donjem kraju.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Krenuo sam da napišem da mogu, jer 18ke balonke idu glat, pa sam se predomislio, zbog doboša kočnica...
90 posto sam siguran da može, a 100 ppsto nisam siguran... 😊😊😊

Pa mora srce da se prepravi ja mislim,to rade po drzavi prepravljaju kamionske felne,menjaju srce i ide na zmaj prikolice.Ima dosta oglasa za te tockove,ako na to mislimo ...Moja jedna 470 ima one vojne balonke,zaboravio sam oznaku guma,bas su visoke,ali kad su dobri gibnjevi,povisenja ispod njih ,ide bez problema.

Ja sam više mislio na prečnik felne, neke 470 imaju mali, neke veliki doboš, ako je veliki doboš balonka felna staje, al nema puno prostora, ne znam koliko je 17.5 manja... Ako je mali doboš što je veća verovatnoća onda ide bez problema...

Znam da moraju da se preprave felne, više sam mislio kako bi izgledala prikolica sa tim felnama i gumama, da li bi bilo previše prostora između guma i sanduka, da li bi gume tonule u zemlju i sl. Meni bi odgovaralo da je malo niža kada nešto ručno utovaram

Ni jedna guma ne tone gore od tih kamionskih sto stavljaju na zmaj prikolice,usecaju se jako.A sto se tice visine,pogresna prikolica,uzmi neku manju za te stvari.

Nazad
Vrh