Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Nema kredit,video kod brata taj changfa od 160ks i svideo mu se.Vrv ima da proda case, vrati kredit i kupi kineza za te pare....
Nije bolja situacija ni kod poznatih americkih i evropskih brendova.Rezervni delovi, servisna podrska, dobro obuceni majstori da mogu brzo i efikasno otklone kvar ili cemo ko sva kineska roba kad se pokvari bacaj kupi novo. Ovo je ludnica valjda treba drzava da izda neku licencu za prodaju da zahteva da prodavac ima obucene majstore koji moraju provesti u fabrici par meseci na obuci, pa magacin rezervni delova koliko dugo deo putuje iz kine mislim meni je ovo sve strasno ko sve i kako prodaje
Vredi onoliko pošto ga prodaš ali no.Ma znas da trgujes, svaka ti cas. Ja izgleda nisam rodjen za to. Neznam ovaj moj case koliko vredi?
Doci ce i taj dan nadam se.Vredi onoliko pošto ga prodaš ali no.
Malo je van teme ali... pokusacu najiskrenije da neznam koja je realna cena. Miroslave video si traktor na forumu sto je Matic postavio a bio je u oglasima pol.automobili. Ne zurim sa prodajom, bice kako bude (kada dodje njegov dan za prodaju) Malo sam se informisao sa vise strana i saznao da nov takav traktor kosta oko 100k. zavisno od opreme. Vodio sam se logikom upola cene iako nema celih 3000rc. Citiram tvoje pisanje. Kada prodajes da si REALAN sa cenom???????, i da imas dobru robu (nadam se dasi video na slikama robu).Bio bih ti zahvalan da cujem tvoju real cenu. Hvala. Od sada je cena po dogovoru. Trajni i potpuni gubitak radne sposobnosti - mozdani udar je razlog prodaje. Izvinjavam se svima.Nema tu "znanja" bitno je biti korektan covek pre svega, kad kupujes da imas pare i informaciju.
Kad prodajes da si realan sa cenom i da imas dobru robu.
Da prodas Kejsa za 50 000e onda bi ti bio top trgovac i umetnik.
Nek si ti ziv i zdrav posle svega, traktor ce se prodati, pare doci i otici, samo bez nerviranja koliko mozeMalo je van teme ali... pokusacu najiskrenije da neznam koja je realna cena. Miroslave video si traktor na forumu sto je Matic postavio a bio je u oglasima pol.automobili. Ne zurim sa prodajom, bice kako bude (kada dodje njegov dan za prodaju) Malo sam se informisao sa vise strana i saznao da nov takav traktor kosta oko 100k. zavisno od opreme. Vodio sam se logikom upola cene iako nema celih 3000rc. Citiram tvoje pisanje. Kada prodajes da si REALAN sa cenom???????, i da imas dobru robu (nadam se dasi video na slikama robu).Bio bih ti zahvalan da cujem tvoju real cenu. Hvala. Od sada je cena po dogovoru. Trajni i potpuni gubitak radne sposobnosti - mozdani udar je razlog prodaje. Izvinjavam se svima.
Jel to ona za koju je prvo tražio 44400? Ima Klas kombajn i sređeno dvorište...kod nas je skoro otišla jedna puma 155 7000sati za 40.000eur