KishRobert
Prijatelj Foruma
u novosti oglase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je gosamims je napisao(la):Zike, koja je to marka?
Ja ti listam novosti oglase vec jedno 8 meseci i nema takvih prikolica... ako neko nadje neka javi.KishRobert je napisao(la):u novosti oglase.
moja greska,kad budes nasao prikolicu kamionsku sa simpl tockovima a pri tom je i kiper,odustaces od nje zbog cene.sepa je napisao(la):Ja ti listam novosti oglase vec jedno 8 meseci i nema takvih prikolica... ako neko nadje neka javi.
kaja je dužina 8 ili 9mzike je napisao(la):to je gosamims je napisao(la):Zike, koja je to marka?
sepa neznam to bi i ja voleo naci
7,20mMONTOYA je napisao(la):kaja je dužina 8 ili 9mzike je napisao(la):to je gosamims je napisao(la):Zike, koja je to marka?
sepa neznam to bi i ja voleo naci
moja od 7,20,doz. nosivost je 14t.mims je napisao(la):Jel ta tvoja kipuje? Koliko stane u te kamionske u odnosu na dužinu, pošto ima od 7,2m od 8m itd a nepiše kolika je maksimalna dozvoljena nosivost.
5.2m=10tmims je napisao(la):Jel ta tvoja kipuje? Koliko stane u te kamionske u odnosu na dužinu, pošto ima od 7,2m od 8m itd a nepiše kolika je maksimalna dozvoljena nosivost.
Jel kipuje ta tvoja? Ajde pricaj koja je cena da trgujemo ako je dobra?MONTOYA je napisao(la):imam ja GORICA 7,2 prodaću ti je,alu stranice tubeles gume
jel si ti video sliku sto sam ja postavio?sepa je napisao(la):Jel kipuje ta tvoja? Ajde pricaj koja je cena da trgujemo ako je dobra?
Pozdrav
Jesam...dobra prikolica..samo skupa. Zvao sam vec,ja mislim negde oko 5000e,a ima i 3 osovine ne odgovara mi. Sa 2 osovine bila bi bolja.KishRobert je napisao(la):jel si ti video sliku sto sam ja postavio?sepa je napisao(la):Jel kipuje ta tvoja? Ajde pricaj koja je cena da trgujemo ako je dobra?
Pozdrav
Sinisa iz Dublja kod njega smo mi uzeli nase obe zmajevkeDr Culibrk je napisao(la):recite mi ko prodaje prepravljene prikolice tipa mr djakovic ili zmaj na vasaru u rumi? ili prepravlja stare sasije?
moze i na pp
hvala