Lentic_98
Član
Ako ima neko zainteresovan...
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где си је купио?ако је она на коју мислим да јесте,а јесте,та приколица је од шверцера.Nemogu bas da skontam kako si uradio . Vidim ono na sredini ,to je lanac unutra prespanovan i kad otvaras izbijes klin jel tako ? Ovo rinfuzno otvaranje ne kuzim bas ili i dalje donju stranicu otvaras od gore ?
Tako je, to je lanac, to treba prvo da se ispusti i ove dve kuke i tek onda rinfuz, ako ne ides tim redosledom, vec obrnuto, nadrljao si, recimo ako otvoris rinfuz, a ne otvoris onu gornju rucku, roba gura stranicu i zive muke da se otvori, mora velika sila, da bi se gurala stranica nazad. Ova leva strana otvara se rinfuz od dole, a moze i od sredine da se osvori na dole, a desna strana, samo od pola pa na dole.Nemogu bas da skontam kako si uradio . Vidim ono na sredini ,to je lanac unutra prespanovan i kad otvaras izbijes klin jel tako ? Ovo rinfuzno otvaranje ne kuzim bas ili i dalje donju stranicu otvaras od gore ?
Има њих и од 7 тона фабричке,е те су праве прејаке шасије,осовине и шири газ од змајевке бар за 10 цм одокативно. Друг на некој лицитацији узео за 1200 евра каже било их 10 комада али све радници били међусобно издоговарали ко ће коју, и они се умешају њих три брата и успеју једну да им отму. Јесте да немају горње странице али остало све екстра, служиле за превоз рол бала јер су шире па бале лепо улегале у њих.Lepota od prikolica. Greota što su 5 tona, i što nema fabrički rinfuz.
Ima prilike pre 15 godina da gledam jednu. Koja je bila u lošem stanju, pa nisam mnogo ni razmišljao. Ali šasija baš extra.Има њих и од 7 тона фабричке,е те су праве прејаке шасије,осовине и шири газ од змајевке бар за 10 цм одокативно. Друг на некој лицитацији узео за 1200 евра каже било их 10 комада али све радници били међусобно издоговарали ко ће коју, и они се умешају њих три брата и успеју једну да им отму. Јесте да немају горње странице али остало све екстра, служиле за превоз рол бала јер су шире па бале лепо улегале у њих.
Tako je, to sam i ja gledao da tako prepravim ali nemam puno tura sa prikolicom. Clan kiraj ima isto tehnostrojku ali ne znam kakvo je otvaranje kod njega, znam da je radio povisenja sa drvenim daskama.E sad mi je mozda jasno . Donji dio sarke odrezan od poda , uzduzno i ostala kao polukrug sarka , ona je zavarena za sipku i drzi gornji dio sarke dok se sipka ne okrene ?
Sad tek vidim ,,slikaću nije problem.Hvala . 2500e ali jako malo radila . Covjek kupio novu i uglavnom stajala. Stevo kako je uradio za rinfuz otvaranje ? Kad bi mogao slike da stavis.
Baš tako. Drago mi je da smo se sporazumeli.E sad mi je mozda jasno . Donji dio sarke odrezan od poda , uzduzno i ostala kao polukrug sarka , ona je zavarena za sipku i drzi gornji dio sarke dok se sipka ne okrene ?