Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nece sigurno cekaj dok zavrsim stranice ima da budemica967 je napisao(la):Zima neceje brka prepoznati
Ako ti je teren brdovit pravi jednoosovinku, sa dve osovine nećeš moći ni uzbrdo ni nizbrdo. To ti govorim iz iskustva.poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):bas ti hvala na informacijama. ovo sto ja pravim je za 539 i nosivost do maksimalno 3 tone ali rjetko ce ici do te tezine jer je zemlja vecinski brdovita. Odlucio sam se za dvije osovine zbog duzine karaserije prilikom tovarnja bala sjena a i naravno jeftiniji djelova nego za jednoosovinku. Trenutno sam u fazi mirovanja gradnje ali cim krenem ponovo kacim slike pa da cujem ocjene
mirko_markovic67 je napisao(la):Ako ti je teren brdovit pravi jednoosovinku, sa dve osovine nećeš moći ni uzbrdo ni nizbrdo. To ti govorim iz iskustva.poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):bas ti hvala na informacijama. ovo sto ja pravim je za 539 i nosivost do maksimalno 3 tone ali rjetko ce ici do te tezine jer je zemlja vecinski brdovita. Odlucio sam se za dvije osovine zbog duzine karaserije prilikom tovarnja bala sjena a i naravno jeftiniji djelova nego za jednoosovinku. Trenutno sam u fazi mirovanja gradnje ali cim krenem ponovo kacim slike pa da cujem ocjene
da ti kazem imam jednoosovinku isto rucni rad ali mi je kratka za prevoz bala posto je 3 metra karaserija sa ovom sto sad pravim necu morati ici previse u visinu na 1,2 sto je duza slazem 4 reda i imam rucni na zadnjoj osovini stim da bih trebao rjesiti i na prednjoj.
Cini mi se da i ovde ima nesto vezano za hidrauliku pa ako je od pomoci evo sajtab_a_t_a je napisao(la):@ Kiraj imas i u Temerinu servis za remont klipova za kipovanje.Ako nadjem telefon saljem ti na pp.