paorpaor
Član
Koliko duvate gume na zmajevki 13/65 r18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam do sad duvao na 4 bar-a. Pre soje sam kupio 4 Turske nove gume, vulkanizer mi rekao nista vise od 3,5 bar-a.Koliko duvate gume na zmajevki 13/65 r18
Zar nebi trebalo pisati na svakoj gumi nekakav preporučen ili maksimalan pritisak ?
Ako mislis na auto prikolicu, ja se ne bih okretao na njih pre bih gledao polovne iz uvoza i manje cak mogu da se nadju sa naletnom rudom dok Zastavine nemaju.Какве су Заставине приколице и колико се креће цена тих приколица
Isto je zlo i kad se prepumpa, preko 3,5 bara nema sta da se trazi.Od 3,5-4 bara slobodno, duže će trajati, veće je zlo kad je guma palačinka pa se sva lomi svakim okretom.
Jeste malo off,ali Zastavinim ništa ne fali. Imam je nešto više od tri godine,ne tovarim više nego što je propisano za nju,često je koristim i odlično služi.Ako mislis na auto prikolicu, ja se ne bih okretao na njih pre bih gledao polovne iz uvoza i manje cak mogu da se nadju sa naletnom rudom dok Zastavine nemaju.
750r16c radial od kamiončića ne skače uopšteKakvih crnih 5 bara za 16c.Ta prikolica skace ko blesava
Mi isto na 4 baraAjd' kad je već reč o pritisku u gumama da i ja pitam isto.
Na koliko treba duvati gume 7.50-20 sa petotonke, i 7.50-16 sa četvorotonke prikolice? Ja ove prve duvam na 4-4.5 bara, a ove druge na 3.5-4 bara. Je l' puno to?
Spusti na 4 bara i ima da traju X pretovara.750r16c radial od kamiončića ne skače uopšte
Srdjane može 17,5" ako uradiš felne
Imao sam garnituru 235_75r17,5 ali sam prodao za lepe novce
A može i 10,75r15.3 felne od zmaja pasuju
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora