Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada sam skoro nesto resavao oko papira za Zmajevke koje ima i video da su mi prikolice stare od 35-48 godina.Za to vreme su im jednom uradjene stranice i patos a ovo sve ostalo je potrosna roba tipa ventil za kočenje,cilindri za kipovanje i kočenje,creva...U odličnom su mi stanju prikolice a zapitam se da li će i ove nove sto se prodaju sada imati takav životni vek.
Imaš kod Fodora ili u Rolomont još bolje.Oni mogu po meri da ti naprave.Da li neko zna koliko koštaju hidraulicna creva (za kipovanje prikolice mi treba)?
Znam to, ići ću sutra da vidim. Nego, reko ako neko zna okvirne cene.Imaš kod Fodora ili u Rolomont još bolje.Oni mogu po meri da ti naprave.
Au, toliko od onog mojeg sutra..... Mesec dana prošlo.Dukej nadam se da će biti podataka na onoj jednoj koju znam da ima u selu. Ako stignem sutra, pogledaću.
520 dinara metar creva plus čaure, rad itd... Za 6m izadje cena nešto preko 6000 din.Јјова није баш јефтино,данас за пола метра црева моји наставци само њихово оно прстење које стисне 12.5е