Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E zbog toga sam je prodao!Društvo imam jednu našice 4 t i kada je puna robe stigne točak na šasiju ,da li ima način da se "podigne" recimo podmetanjem neke pločevine između osovine i gibnja ili ili das se ubaci još koji list na gibnju ili dajte neko treće rešenje.Ako neko ima ili zna gde ima kupio bih jednu felnu za tu prikolicu.
Nemože ni taj stari klip ni nosač klipaE jbg,drugar prodavao ne treba mu ,zvao me kaže šverceri daju toliko i toliko hoćeš za te pare bolje ti nego oni i ja uzeo nju i tehnostrojku ,obe kiper samo mi se ova Našice ne sviđa nekako mi tanka,mada je zgodna za rad njakao sam je celu jesen po voćnjku.Jedino me teši što je jedan klip pa bi napravio unazad da kipuje(ako je moguće) jel bi mi puno značilo da jedna prikolica može unazad da kipuje.
Ako je pojačaš, staviš drugi klip zameniš oslonce sasija, i raširiš ih, skratiš donju šasiju, a da bi nju skratio na NAŠIČANKI moraš zadnju osovinu povući napred onda može
Klip je kratak
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Imam ja 60-to i neko godiste.Ima broj ukucan napred na sasiji.Ja sam imao samo taj broj.Plocicu sam sad naknadno ubacio jer traze na tehnickomJel ima neko zastavinu prikolicu 5t, da li na njenoj šasiji postoji broj? Ili je samo na pločici?
I ja je prodao jedna velika nula naspram Tehnostroja, a Dubravu neću ni da poredim 3 kiper je majka
I kad Našičanku okrećes pravi 2 traga odnosno 4 traga pa muka bila u repi
I lako se prevrće sanduk
Tehnostroju fali trostrani kiper bio bi NAJBOLJI
DUBRAVI obrtnica
Ostalima SVE FALI
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora