Nebih da kudim tudju robu ali nisu se bas mnogo potrudili da ih dobro naprave, po mom misljenju...Kakve su Caproll prikolice? Njih nešto slabo spominjete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebih da kudim tudju robu ali nisu se bas mnogo potrudili da ih dobro naprave, po mom misljenju...Kakve su Caproll prikolice? Njih nešto slabo spominjete.
Maticu ti si pozvan,nemoj da se pravis lud,nego tebi tesko da nadjes izlaz iz Mihaljevaca...Svi ste pozvani na cast ako budete u prolazu...To sad treba dobro zaliti da prevuku vagona i vagona tereta.
U najavi su aluminijumske od kamiona... ;-)Milane dodaj na nju jos jedan red stranica, da ne ides peske!!
Makar one od mreze za silazu
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Kolega, ne podcenjujem ni jednog proizvodjaca ali za mene je ovo bolje od bilo koje nove, pa nek kosta i vise od nove ali bar si je uradio po sopstvenoj zelji.U najavi su aluminijumske od kamiona... ;-)
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
za kipu je rekao da je tako stavio da ne bi mesala ulje sa drugim traktorima kad nekom da prikolicu, sto je po meni veoma pametna odlukaKolega, ne podcenjujem ni jednog proizvodjaca ali za mene je ovo bolje od bilo koje nove, pa nek kosta i vise od nove ali bar si je uradio po sopstvenoj zelji.
Samo jel nije bilo bolje da je kipa bila iz traktora?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ahaa, izvinjavam se, kad nemam bas vremena ne pratim redom postove...za kipu je rekao da je tako stavio da ne bi mesala ulje sa drugim traktorima kad nekom da prikolicu, sto je po meni veoma pametna odluka
ili mislis samo na polozaj razvodnika?
Sad mi je sve jasno, svaka cast, jos jednom.I zbog davanja a i zbog svojih traktora,od ukupnih pet komada,tri ne koriste isto ulje,pa mi je palo na pamet da to odradim ovako... a sto se tice kipovanja na stranu ne moze mnogo,u pravu si kolega,udara u gumu,ali to bocno kipovsnje i ne koristim,tako da nije bitno koliko ce na stranu... nisam hteo podizati sanduk da bi mogao sto vece nastavke uraditi,cak sam se trudio sto vise da je spustim,da bi berac i silokombajn mogli da dohvate kad se stave nastavci...
A kolega deks,nije puno kostala,ovakvih 5 mogu napraviti za jednu novu,samo sto ima mnogo rada oko svega ovoga...
U toku je smisljanje da komanda ide iz kabine,na neku sajlu i rucicu,tipa kao dzojstik od prednjeg utovarivaca...
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока