U ovih 11 sezona jos nikad nisam zapao, a bilo je blata kao u prici. Vukli su je redom, kejs 105 ks, rus 82 ks, JD 100(190) ks. 2016 je morao da pripomogne i onaj najveci od 190 ks, ali samo kad je bas bas bilo kriticno. Inace drugar je vukao sa fendom 105 ks i u tom blatu 2016. Te godine su zapadali svi od dubrava do zmajevki i kamijonki, ali nikad ja sa mojom itaskom od 4700 kg i 18 t napunjenom.
Jedina prednost zmajevke je kad se vuce po njivi jer ne sabija zemljiste, ostalo ja stvarno nisam primetio da je nesto bolje.
Zapali su sa jednom troosovinkom samice gume,milim 315 ili tako nesto. Morali su da istovare 5-6 t. Pre toga su pokusala tri traktora da je izvuku, 8210, 6920 i moj 4760. Skliznula je u sveze nakislo oranje posto je put pod nagibom.
Mana duplih tockova je iznosenje blata na put jer se nakupi izmedju pa pomalo otpada celim putem. Inace kad je prosecna godina ide kao bicikl i kad mi jednom eksplodirala guma dovukao sam je do silosa na 7 guma.
Nove prikolice imaju novi tip pneumatika i to je vec nesto druge, dok su gume na zmajevki ipak malo prevazidjena tehnologija u poredjenju sa ovim.
Kad nije mokro, ili kad je tek malo pokislo vuce je jedan prijatelja sa 577, a nekada i sa 560.