milos.jovic.140
Član
I mene bi zanimalo...Kako funkcionise dvovodni pneumatski sistem kocenja ? Jasno mi je kako radi jednovodni sistem na manjim prikolicama. Cemu sluzi cetvorokruzni ventil ?
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene bi zanimalo...Kako funkcionise dvovodni pneumatski sistem kocenja ? Jasno mi je kako radi jednovodni sistem na manjim prikolicama. Cemu sluzi cetvorokruzni ventil ?
Pa ako treba da dzakovima dihtujem novu prikolicu onda bas i nisu dobre. U nove Farmtech Tehnostroj mozes vodu sipati.
Pre par dana sam video novu dubravu 5t u selu, jako mi se sviđa prikolica, nisam je nešto posebno zagledao ali deluje dosta kvalitetno. Lepo bi se uklopila kod mene u vozni park. Cena 750.000din.
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Ja sam kupio pre neki dan u Bečeju 3000 din.Ima još jedna u kleku na prodaju sa gumom i glavčinom ako ti nešto znači.A od mene možeš bedplstno dobiti jednu malo krivu,ja niswm kadar da je ispravim pa sam uzeo 2 .Ako ti baš znači ispravna mogu ti posuditi jednu pa da se poslužiš do proleća.Da li ima neko da proda felnu sa 5 rupa za gumu 7.50 16? Takva je na jednoosovinki prikolici IMT ili Loznica nosivosti od 3-3,5 t.
Da li ima neko da proda felnu sa 5 rupa za gumu 7.50 16? Takva je na jednoosovinki prikolici IMT ili Loznica nosivosti od 3-3,5 t.
Ima tu i do coveka...neko je u stanju 5 godina da potura dzakove,ono curi,ispada,a on da psuje,al ne uzme jedno pre podne da posveti tome,malo gumena traka u coskove i slicno...@Atila
Jesu skupe i preskupe kada se uzme u obzir broj radnih dana, ali sto kaze Kris koliko treba vremena kada svaku turu moras uzice, dzakove i dihtuj. Pa istreses u podno skladiste i zatrpas te njake, onda ponovo nove dzakove pa opet dihtovanje. Meni je malo muka od tog posla, i nek kosta 5000e vise jednom je kupujes.
Da li ima neko da proda felnu sa 5 rupa za gumu 7.50 16? Takva je na jednoosovinki prikolici IMT ili Loznica nosivosti od 3-3,5 t.