Koliko dodju 17.5 gume ?
U visini ili u novcu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko dodju 17.5 gume ?
@Vladj, koliko kosta ona prepravka felni sto si odradio. Treba da radim dve felne pa me interesuje.
U . Drugar ima 2 odlicne pa zato pitam.U visini ili u novcu?
Fina cena. Ja hteo da pravim nova srca, ali mi majstor kaze da izvari postojeca samo da ih pomeri da budu u sredinu i za to mi trazi 20 evra.Sa mojim felnama me je kostalo 60e. Njegov rad i njegova nova srca felni. Mozda se uhvati jeftinije ako sam pravis srca ili ako mozes da iskoristis sa starih felni, pa ti to neko zavari, ali ovako manje boli glava.
Fina cena. Ja hteo da pravim nova srca, ali mi majstor kaze da izvari postojeca samo da ih pomeri da budu u sredinu i za to mi trazi 20 evra.
Ja sam se gadno zajebao sto nisam uzeo felne 17.5" nego 16". Ispade da ovih guma za 17.5" ima na svakom cosku, a 7.50-16 ne mogu nigde da nadjem.
Kako nemoze da se nadju.Pa kupis nove u prodavnicu i resis problem prosta stvarJa sam se gadno zajebao sto nisam uzeo felne 17.5" nego 16". Ispade da ovih guma za 17.5" ima na svakom cosku, a 7.50-16 ne mogu nigde da nadjem.
Jeste prosta stvar, ali ja prikolicu treba da secam po sumi. Da dam 100 evra za jednu gumu i da je pocepam preko panjeva ili kamena to je vec steta. Ovako kad dam 10-15 evra za polovnu i nije strasno kad se pocepa. Eto u tom grmu lezi zec.Kako nemoze da se nadju.Pa kupis nove u prodavnicu i resis problem prosta stvar