Evo je, kakva god da je, moja je i ja zadovoljan...
Rinfuz otvaranje ce se do zetve napraviti za pocetak na zadnjoj stranici, jer je tu najmanje posla, a ako se ukaze potreba, napravit ce se i s lijeve strane...
Na prikolici je bilo par pocetnih pizdarija, koje su rjesene u 3 minute:
1. Zrak iz boce na prikolici curio, u trgovini odmah zamjenjena bakrena plocica na problematicnom cepu i vise ne curi
2. Pozicija nije radila, jer majstori u srbiji nisu dobro utakli zaruljice, pa su i lijeva i desna u transportu do trgovine ispale iz lezista...
3. Na spoju prikljucka za kipanje i crijeva nije bakrena plocica, vec gumena brtva koja propusta ulje. U trgovini nisu imali dva kljuca da to promjenimo, pa sam taj trosak preuzeo na sebe...
Najjaca stvar u cjeloj prici je ta da u uputama za koristenje tamo u garantnim uvjetima posebno naglaseno da se jamstvo nece priznati ako se "proizvud na ikoji nacin bude POBOLJSAVAO". U slijedecoj tocki pise da se jamstvo nece priznati ako se proizvod bude PRERADJIVAO...
Takodjer mi je zanimljiva stavka da ako se eventualna reklamacija ne rjesi za 90 dana* da ce se proizvod zamjeniti novim ispravnim. Pod zvjezdicom pise da se 90 dana odnosi samo na period u kojem se proizvod koristi i da se nedostatkom prikolice korisniku nanosi direktna steta... Sto ako ja prikolicu koristim i po zimi za odvoz snijega, sto ako preko zime kupujem gnojivo i vozim ga kuci "van sezone"?
Mislim, svakakvih bisera ima