alen1972
Član
moze li meni neko reci gde bi mogao naci ovo obrtno oko ili kako ga vec zovete mislio sam da stavim na prikolicu zbog prevrtanja na traktoru mi bolc nije kuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze li meni neko reci gde bi mogao naci ovo obrtno oko ili kako ga vec zovete mislio sam da stavim na prikolicu zbog prevrtanja na traktoru mi bolc nije kuka
U postu sa slikama sam napisao da ima jos poneka sitnica da se odradi mislim da i farbanie jedne felne spada u toPa što ne ofarba i felne kad si već bio u poslu?
kupljene su kontinental gume 8 platni od terenaca iz uvoza dosta su dobre tako da neki teret od 5t ce izdrzatiOćel gume da izduraju ?
Dva komada.Pozdrav svima, samo jedno pitanje, posto ne mogu da nadjem nigde u temi, po ovom novom zakonu o saobracaju, koliko je prikolica dozvoljeno da vuce traktor na putu?
u daleko mi ruma ja na granici sa crnom gorom, da ne znate nekog ko prodaje da ima u oglasima ili broj nekoga?Na vasaru u Rumi ima polovnih koliko hoces za 30e.
Sto ja znam,jedino nova koja je oko 100e,a polovnu,dobru,tesko da ces naci.u daleko mi ruma ja na granici sa crnom gorom, da ne znate nekog ko prodaje da ima u oglasima ili broj nekoga?
nabavi neki hidraulicni klip (70-80mm), masivnu maticu ili sajbnu da navaris na kraj, debelozidnu cev (7-8mm) i 20-ak elektroda. skrati na zeljenu duzinu, izvari i mirniji si nego bilo sta drugo da stavis a i jeftinije ti jemoze li meni neko reci gde bi mogao naci ovo obrtno oko ili kako ga vec zovete mislio sam da stavim na prikolicu zbog prevrtanja na traktoru mi bolc nije kuka
polovni imas kod sanjike u vajskoj sigurnoDa li neko možda zna gde mogu da se nabave delovi za Zastavu 5t (ili kasnije Kosovska Mitrovica). Konkretno potreban mi je deo na koji se naslanja zadnji deo kočionih pakni taj deo služi i za podešavanje istih . Dobro bi mi došao i neki polovan .
Vecinom su svi klipovi petoletkini.Okaci sliku,pa cu ti reci da li je ili nije.Ako je onaj standardni,njega mozes naci na svakom cosku,oko 100e kosta.pozdrav drugari potreban mi je klip za kipu od beogradske prikolice dali neko zna gde mogu naci da kupim neki polovan
Vecinom su svi klipovi petoletkini.Okaci sliku,pa cu ti reci da li je ili nije.Ako je onaj standardni,njega mozes naci na svakom cosku,oko 100e kosta.
Jel zna neko koliko kosta opruga sto drzi rudu za zmajevku?
Juče u Rumi na vašaru 2000 dinara.Jel zna neko koliko kosta opruga sto drzi rudu za zmajevku?